ImGizem1
Odunlara Vur Vur Vur!
Hepinize merhabalar ben Gizem. 17 yaşındayım. Yaklaşık 7 senedir minecraft oynuyorum.2 seneden beride sunucu yapmakla uğraşıyorum
Kısa sürede olabilecek tonla iş yaparak bu sunucuyu açtım.Eğer beğenilir ve tutulursa 2.sezonda hosting kiralayacağım.
Sunucu IP Adresi: SurviKizMC.aternos.me (aternos diye küçümsemeyin çok fazla emek var içinde)
Sunuc sürümü: 1.19.2
Sunucumuzda güzel olabilecek bir kaç sistem bulunmakta bunlar;
-ah plugini(eşya alıp satabilir böylece para kazanabilirsiniz.)
-alphachest plugini(-chest yazdığınızda size sanal bi sandık açılır siz öldüğünüzde dahi ordaki itemleriniz gitmez.)
-lockette plugini(sandığa tabela ile sağ tık yaptığınızda sandık kilitlenir ve kimse açamaz harika bi plugin özel eşyalarınız için..)
-Treeassist plugini(tek kırışta tüm ağacı kırabilmenizi sağlar sizi zaman kaybından önleyerek gelişmenizde size katkıda bulunur..)
-Sethome plugini(-home azdığınızda evinize ışınlanmayı sağlar..)
-RandomTP plugini(-rtp yazdığınızda sizi dünyada rastgele bir yere ışınlar..)
-rütbe pluginimiz(içinde hala düzenleme yapmamıza rağmen şimdiden gayet güzel bir rütbe sistemi yaptığımı düşünüyorum)
Şimdilik sistemlerimiz bu kadar sunucumuzdan bir kaç kare ile tanıtımımı sonlandırmak isterim..
Spawnımızdan minik görsel;
Şimdilik spawnımız küçük bi şekilde ama en kısa zamanda harika bir spawna sahip olacağımıza dair sizi temenni ederim sevgili mc-tr ailesi
Ah plugini ile ilgili 1 görselimiz daha bulunmakta :)
Hepinize çok teşekkür ediyor ve sizleri sunucumuza bekliyorum sunucumuz nerdeyse tüm gün boyunca açık olacaktır.Arkadaşlarınızı çağırarak eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz..
Sunucumuzun Warp Ormanı geliştirildi;
Kısa sürede olabilecek tonla iş yaparak bu sunucuyu açtım.Eğer beğenilir ve tutulursa 2.sezonda hosting kiralayacağım.
Sunucu IP Adresi: SurviKizMC.aternos.me (aternos diye küçümsemeyin çok fazla emek var içinde)
Sunuc sürümü: 1.19.2
Sunucumuzda güzel olabilecek bir kaç sistem bulunmakta bunlar;
-ah plugini(eşya alıp satabilir böylece para kazanabilirsiniz.)
-alphachest plugini(-chest yazdığınızda size sanal bi sandık açılır siz öldüğünüzde dahi ordaki itemleriniz gitmez.)
-lockette plugini(sandığa tabela ile sağ tık yaptığınızda sandık kilitlenir ve kimse açamaz harika bi plugin özel eşyalarınız için..)
-Treeassist plugini(tek kırışta tüm ağacı kırabilmenizi sağlar sizi zaman kaybından önleyerek gelişmenizde size katkıda bulunur..)
-Sethome plugini(-home azdığınızda evinize ışınlanmayı sağlar..)
-RandomTP plugini(-rtp yazdığınızda sizi dünyada rastgele bir yere ışınlar..)
-rütbe pluginimiz(içinde hala düzenleme yapmamıza rağmen şimdiden gayet güzel bir rütbe sistemi yaptığımı düşünüyorum)
Şimdilik sistemlerimiz bu kadar sunucumuzdan bir kaç kare ile tanıtımımı sonlandırmak isterim..
Spawnımızdan minik görsel;
Şimdilik spawnımız küçük bi şekilde ama en kısa zamanda harika bir spawna sahip olacağımıza dair sizi temenni ederim sevgili mc-tr ailesi
Ah plugini ile ilgili 1 görselimiz daha bulunmakta :)
Sunucumuzun Warp Ormanı geliştirildi;
Son düzenleme: