1 Saatliğine Forum Sahibi Olsaydınız Ne Yapardınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu reklamları için bir protokol belirlerdim o kriterlere uymayan reklamları almazdım.
Küçük sunuculara sponsor olurdum
Forum için server hazırlardım.

Kendi yapacağım

Öncelikle o üsteki banner ları kaldırırdım forumu sadece minecraft değilde diğer oyunlar forumunuda yapardım 5 6 tane editör alır 1 editör bir oyun konusu aç derdim öyle işte sonra yetkili sayısını azalırtirdim bidetemayı değiştirirdim her ayın 1 inde temayı güncellerdim değişiklik güzel olur

ne kadar opmserver varsa konularını silerdim.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kertenkele sürümü foruma salardım. Şaka yapıyorum. Aslına bakarsanız aşırı sıkı bir yönetimden geçirip sunucu konularını öyle yayınlardım. Bir ekip toplardım, toplam 5 kişi olurdu. O ekip beklenen sunucu konularındaki sunuculara girip kontrol eder ve test yapardı. Onlar test yaparken başka bir ekip daha olurdu. O da 2 kişi olurdu. Konu tasarımı veya konunun içeriğine, tasarımına ve Türkçe kurallarına bakardı. Tabii bu ekipteki kişilerin sayılarını ben değil yöneticiler belirler.

Bu fikir @Batuhan Yenidogan 'a kalmış bir şey. Onu bekleyeceğim.

ilk önce forumdaki gereksiz kişileri banlardım sonra tüm konuları silerdim sonra herkesin kafası karıasacak bi konu acardım sonra da üye olurdum
ne cok sonra da yazdım ha :D

Kertenkele sürümü foruma salardım. Şaka yapıyorum. Aslına bakarsanız aşırı sıkı bir yönetimden geçirip sunucu konularını öyle yayınlardım. Bir ekip toplardım, toplam 5 kişi olurdu. O ekip beklenen sunucu konularındaki sunuculara girip kontrol eder ve test yapardı. Onlar test yaparken başka bir ekip daha olurdu. O da 2 kişi olurdu. Konu tasarımı veya konunun içeriğine, tasarımına ve Türkçe kurallarına bakardı. Tabii bu ekipteki kişilerin sayılarını ben değil yöneticiler belirler.

Bu fikir @Batuhan Yenidogan 'a kalmış bir şey. Onu bekleyeceğim.

Bu yapılabilir aslında ama sunucu konularının onaylanma süresi artar. Bunu kullanıcı olarak kaldırabilecekseniz foruma gelirse iyi olur.

Forumu kapatırdım. :'D

Rakı açıp kutlardım.

Forumdaki reklamları göze çarpmayan şekle getirirdim.

Herkese premium üyelik dağıtırım.

Emekli arkadaşlara zarar vermeyecek şekilde birkaç yetki eklerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl