Çözüldü 1 Makina 2 Server !?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan moris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 826
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moris

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Moris

Discord:

Moris#6054

Merhaba arkadaşlar ben bir bir vds/vps'e 2 server kurmak mümkün müdür biraz araştırdım ama sanırım yanlış kelimeleri kullandım arama yaparken yani 12 gb makinanın 6 sına pvp 6 sına faction kurabilirmiyim ve play.xxxPvp.com - play.xxxFaction.com şeklinde ip > adrese çevirebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar ben bir bir vds/vps'e 2 server kurmak mümkün müdür biraz araştırdım ama sanırım yanlış kelimeleri kullandım arama yaparken yani 12 gb makinanın 6 sına pvp 6 sına faction kurabilirmiyim ve play.xxxPvp.com - play.xxxFaction.com şeklinde ip > adrese çevirebilirmiyim?
Evet, portları değiştirerek yapabilirsin.

üstteki arkadaşımızın dediği portlu sistem. Böyle olur.
Faction: play.isim.com:25565 Skyblock: play.*.com:25566 Pvp play.isim.com:25567
şeklinde olur. Senin istediğin için farklı domainler gerek. birden fazla domain alman lazım.

Farklı farklı sunucular açmak yerine tüm sunucuları BungeeCord üzerinde topla daha sağlıklı ve daha stabil olur.

BungeeCord nedir biraz bahseder misiniz ?

hemen çok basit bi şekilde anlatıyım:
büyük sunuculara girerken sana seçenek soruyor ya ne oynamak istersin diye (skyblock,faction,bedwars ve s gibi)
işte o sunucuların hepsini bir birine bağlayan ana sunucudur
detaylı incelemek istersen forumda biraz araştırma yapabilirsin. yok illa 2 sunucu birbirinden bağımsız olsun diyorsan portları yönlendirmen lazım.işlemcin iyi değilse 2 sunucu açmanı tavsiye etmem.çok lağ olur tps düşer

Herkese Yardımları İçin Teşekkür Ederim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl