1 Konu 2 Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adnan osman sönmez

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Soru 1:
Eşyalara (kılıc,balta,kazma,vb) sağ tıkladıgımızda bir özellik geliyor o pluginin ismi nedir?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Soru 2:
Serverimde Taglar yani Kurucu,Oyuncu,Admin vb iki kere yazılı nasıl düzeltirim?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1. Sorundaki plugin acikcasi duello isine yariyor. Sen kilicini READY yapip karsindaki de READY yaparsa savas baslar.
2. Soruda ise SunucuDosyaYeri>plugins>Essentials>config.yml ye gir Orada.soyle bir sey olmaliydi {faction}{group}[player] Gibi , orada yazanlari bana iletebilirsen yardimci olabilirim...
Edit: Veya da baska bir Essentials
in config ini kulanabilirsin. Sadece 2. Soruna deva olur , arkasindan 3-5 sorun daha cikarir ama...
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1. Sorundaki plugin acikcasi duello isine yariyor. Sen kilicini READY yapip karsindaki de READY yaparsa savas baslar.
2. Soruda ise SunucuDosyaYeri>plugins>Essentials>config.yml ye gir Orada.soyle bir sey olmaliydi {faction}{group}[player] Gibi , orada yazanlari bana iletebilirsen yardimci olabilirim...
Edit: Veya da baska bir Essentials
in config ini kulanabilirsin. Sadece 2. Soruna deva olur , arkasindan 3-5 sorun daha cikarir ama...
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1. sorudaki pluginin ismi ney peki

2.soruna yanıt olarak buyur config.yml nin indirme linki

buda virus totali

Son düzenleme:
2.Soru;
Dostum,Onu groupmanager plugininden düzenliyorsun.Bunun için " plugins / essentiasGroupManager / Worlds " klasörüne girmen gerek.Eğer yapamassan skype adresimden ekle.Yardım edebilirim. Skype adresim: ercan-erdem06

İYİ FORUMLAR

nasıl yapıcam kardeşim anlatırsan sevinirim

BU Videoyu izleyerek yapabilirsiniz.Eğer yapamassınız benimle iletişime geçin. Vİdeo bana ait değildir.
Skype Adresim: Ercan-Erdem06

İYİ FORUMLAR.

BU Videoyu izleyerek yapabilirsiniz.Eğer yapamassınız benimle iletişime geçin. Vİdeo bana ait değildir.

İYİ FORUMLAR.

Hic bir işime yaramadı onunla ilgili birşey bu arada sadece bu sorun kurucuda var[DOUBLEPOST=1435146878,1434998664][/DOUBLEPOST]

İYİ FORUMLAR.

skype dan ekledim anlatırmısın ??

Hem PermissionEx hem de GroupManager kullanmıyorsundur herhalde ?

permissionex yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl