Çözüldü 1 Komutun 2 Şey Yapması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Şimdi Başlıkta Gördüğünüzü Detaylı Anlatiyim Mesela Örneğin Kitpvpdesin /spawn çekince kit menüsü falan itemler elinde kalır demi şimdi ben /spawn çekince hem /spawn komudunu yapacak hemde /leave yazacak hızlı lazım acil
Kod:
command /spawn:
trigger:
  execute player command "kb leave"
  wait 1 second
  execute player command "spawn"
Böyle Bişey Yaptım Evet Oyundan Çıkartıyor Fakat Sürekli "You Not Joined The Game" Diyor Daha Sonrasındada Skript İnfinite Reset Diyip Kendini Kapatıyor Lütfen Yardım
Not:Aynısını Yazmıştım Fakat Gece 3 De Olduğu İçin Cevap Gelmedi Adminler Lütfen Konuyu Silmeyin

Kod:
on command "/spawn":
Bunu dener misin?

Kod:
on command "/spawn":
Bunu dener misin?
/spawn yazınca oyundan çıkıyor fakat ama skywars lobisinde spawn yazınca nasıl ana spawna atacak?
aklımda şöyle bişey var sadece 1 dünyada çalışan komut yapabilirsen bunu yapabilirim

Ana spawna atma komudunu yerleştirirsiniz skripte. Tam anlayamadım, birden fazla oyun var sanırım.

Ana spawna atma komudunu yerleştirirsiniz skripte. Tam anlayamadım, birden fazla oyun var sanırım.
Evet Birden Fazla Oyun Var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Çözümü Buldum
Kod:
on command "/spawn":
    execute player command "clear"
Bunu Yapınca Envanterdeki İtemler Gittiği İçin Oyundaki Hiçbirşeyi Yapamıyor Reynxian Ama Birşey Sormam Lazım

Moderatör tarafından düzenlendi:
@Dark_4 konuyu raporluyorum yetkili arkadaşlar çözüldü ön eki verecek. @Reynixan 'a özelden ulaşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl