1 Invite 10₺ |Arche Network ile alakası var mı? | Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tür şeyler neden yapılır ve bu tür şeylere neden güvenilir? Hala çözemiyorum.

Bunlara inanma bende 1 abone 25 tl bana inan

1 Davete kimse çıkarıp 10 TL vermez böyle şeylere itibar ediyorsanız sizin hatanız :) Ayrıca Arche Network ile alakası yok olayın ticaret bu kasıp satıyorlar Arche ekibide almıştır bende almayı düşünmüştüm bana dönseydi adam ben alacaktım.

1 Davete kimse çıkarıp 10 TL vermez böyle şeylere itibar ediyorsanız sizin hatanız :) Ayrıca Arche Network ile alakası yok olayın ticaret bu kasıp satıyorlar Arche ekibide almıştır bende almayı düşünmüştüm bana dönseydi adam ben alacaktım.
arche network ile sadece teori ama kanıtlardaki sadece arche network ekibi var bence arche networkün yan hesabı bu T E O R I

Abi buna nasıl inankyonuz

GELİŞMEE!!!

YENİDEN DISCORD AÇTILAR İNANMAYIN ! BU DCYİDE SATICAKLAR
ss12.JPG

Abi buna nasıl inankyonuz
Şimdi herkes arche network ile alakası yok diyor ama adam 9k yapmış 3 günde ve neden arche network ve kanıtlardada sadece arche ekibi var biri bunu açıklasın

Arche ekibinden olabilir gibi gelmeye başladı bana atılan kanıtlarla satın alacaklarını biliyordum bende teklif verecektim dönmedi bana ama olabilir yani bilemiyorum

Arche ekibinden olabilir gibi gelmeye başladı bana atılan kanıtlarla satın alacaklarını biliyordum bende teklif verecektim dönmedi bana ama olabilir yani bilemiyorum
Attığım Ssler çok bariz Zediaph Bey. (Yanlış Anlaşılmasın Bey Dediğim saygımdan diyorum) Heryerde Arche kendi dclerinde paylaşıyorlar ve sadece dediğim gibi kanıttada tek onlar var!?!

Bide dolunayın söyledikleri tutmuyor bunlara inanmayın diyor ss de ama partner yerinde bedava para diyor ve kendi dcsindede ss de öğrencisin ve paraya ihtiyacın var mı diye reklam yapıyor mutlaka arche networkün yan hesabı söyledikleri tutmuyor BU OLAYI UNUTTURMIYCAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl