1 Invite 10₺ |Arche Network ile alakası var mı? | Teori

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetErdem

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Minecraft
Gasparlewis

Discord:

Ahmet Erdem#0303

Selamlar MC-TR Kullanıcıları.Bugün Bu Dolandırıcıları Yakalama GÜNÜ!
İlk baştan benim teroim Arche Network ile alakası var ama sadece Görüş ben Burda Sunucularını Lekelemiyorum.O Zaman Hadi Başlıyalım.
1. TEORI ARCHE NETWORK NE ALAKA?

1 invite 10tl sahibi nin kullanıcısına gelince dcye yeni katıldı diyor ve dolunay & arkadaşları bunlardan para çekmiş ama generous yani 1 invite 10tl sahibi 155 kişiye ödül verdiğini söylüyor ve kanıt yerinde sadece 3 kişi var ve onlar arche network ekibinin sahibi.
ss1.JPG

Bunu kendi dcsinde paylaşıyor ve 1000 Kişilik dcsi var ama şuan o 1000 kişilik dcyi sildi ve 9000 evet yanlış duymadınız 9000 Kullanıcı olan 1 invite 10tl yerini ARCHE NETWORK dcsine çevirdi.Dediklerine göre bi arkadaş verdi işimiz zor açıklamalarını yaptılar.

2. TEORI NEDEN BÖYLE BİRŞEY YAPTILAR?
SSLERDE BUNLAR YALAN DİYOR AMA KENDİSİ PAYLAŞIYOR ÜSTTEKİ SSTEKİ GİBİ
ss2.JPG
ss3.JPG

ss4.JPG

3. TEORI GLORIUS ONLARIN HESABIMI?

Açıklamalara göre bence öyle az sonra görceğiniz video ve ssler sizi şarşırtacak. Burda abone olana 100tl gibi şeyler paylaşıyorlar videoda daha net.
ss5.JPG

ss7.JPG

ss6.JPG

KANITLAR SADECE ARCHE NETWORKUN EKİBİ NEDEN? 155 KİŞİYE VERDİĞİNİ SÖYLÜYOR AMA KANITLARDA SADECE ARCHE NETWORKÜN EKİBİ VAR!
ss8.JPG
ss9.JPG

SESLİ VİDEO:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

9000 KİŞİ KOYUN DEĞİL! HAKKIMIZI İSTİYORUZ 9000 KİŞİ İÇİN EĞER ARCHE EKİBİ BÖYLE YAPTIYSA YAZIKLAR OLSUN!

VIDEOYU ÇEKEN KARDEŞİMİZE TEŞEKKÜRLER​

Bu tür discord sunucularının tek amacı üye kasıp sonrasında discordu tamamen değiştirmek veya satmak.Bu tür sunuculara kanmayınız çünkü kimse neredeyse bedavaya 10tl vermez.

Bu tür discord sunucularının tek amacı üye kasıp sonrasında discordu tamamen değiştirmek veya satmak.Bu tür sunuculara kanmayınız çünkü kimse neredeyse bedavaya 10tl vermez.
Haklısınız ama bunu bi minecraft sunucusu yapmışta olabilir sırf daha çok online almak için

Haklısınız ama bunu bi minecraft sunucusu yapmışta olabilir sırf daha çok online almak için
O sunucudaki herkes para için geldiğinden kimse minecraftı düşünmez o yüzden online için yapsalarda sonuçsuz olacaktır.

O sunucudaki herkes para için geldiğinden kimse minecraftı düşünmez o yüzden online için yapsalarda sonuçsuz olacaktır.
yinede 9000 kişi arasında en az 40 online çekerler ordan

İnandıydım la. KJSDAFLAJSDFLJSADLKFSDKAJF

G Ö R M E Z D E N G E L M E Y İ N

Gerçekten bu işlere inana arkadaşlara anlam veremiyorum. Son zamanlarda bana gelen 10 mesajın 8'i davet mesajı oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl