| 1.8.X | Play.HamSurvival.Com | 08.06.2018 21:00 Aktif! |

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KellogMCHM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Tasarımınız Mükemmel,Buildleriniz mükemmel Fakat diğer sunuculardan ayıran bir sisteminiz bulunmamakta acilen yeni sistemler eklemeniz dileğiyle
Sunucuya girdiniz mi spawner sistemimiz mevcut burada survival farklı işliyor tarım yaparak ticaret yaparak para kazanıyorsun meslekler vb. kazandıgın paraylada spawner alıyorsun spawner alarakta kendini geliştirip ticarete atılıyorsun oyuncularla ws atıyorsun , diğer tüm survival sunucularda silkspawners yani madenden spawner kırma özelliği var ve xray ve chestesp ile içinden geçiyorlar spawnerlerin bizde bu spawner sistemini yaptık daha özellikler çok girip bakabilirsin yorumun için teşekkür ederim..[DOUBLEPOST=1520168331,1520158619][/DOUBLEPOST]Güncel!

Evet Bu güzel bir özellik fakat pekde yeterli değil oyuncuların sizin sunucusunu seçmesi için daha çok özellikler eklemelisiniz Başarılar

Son düzenleme:
Konu tasarımı kötü...

Sunucuya girdim ziya adlı kurucu çok küfür ediyor ve oyuncuları pek takmıyor
Adı Wee... ile başlayan kurucu iyi bir insan fakat sanırım pluginden yeterince anlamıyor
Ziya adlı kurucu biraz fazla egolu
ve sunucya girer girmez rest vs yedi sunucu Yani....
not: Basit bir spawner sistemi mc-tr de reklam yapılmış 100 kadar sunucuda olmayan bir özellik değil bu farklı bir sistem değil
yani diyorumki sunucunuzda diğer sunuculardan ayıran kendine has bir özelliği yok.. Başarılar
Yalnız Ziya ve Wee ile bahsettiğin isimleri karıştırmışsın başka servere baktın sanırsam yanlışlıkla hamsurvivalda kurucu benim kelloggj2000 admin ItzNovaRekt moderator ResourNs yanlış serveri anlatmışsın.[DOUBLEPOST=1520280002,1520176547][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1520344620][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1520398728][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1520485116][/DOUBLEPOST]Güncel![DOUBLEPOST=1520522007][/DOUBLEPOST]Bazı sorunlar giderildi.

Konu gayet güzel sunucu diğer survival sunucularına göre iyi.[DOUBLEPOST=1520522207,1520522174][/DOUBLEPOST]Konu gayet güzel sunucu diğer survival sunucularına göre iyi.

Konu gayet güzel sunucu diğer survival sunucularına göre iyi.[DOUBLEPOST=1520522207,1520522174][/DOUBLEPOST]Konu gayet güzel sunucu diğer survival sunucularına göre iyi.
Teşekkürler..

Sunucu tadında güzel olmuş , Biraz daha geliştirilebilir.. Başarılar.

Sunucu Güzelmiş Kapanmasına Üzüldüm...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu Güzelmiş Kapanmasına Üzüldüm...

Play.HamSurvival.Com 08.06.2018 21:00 Aktif!

Güncel!

Son düzenleme:
Haritalarda daha iyi olursa başarılı

/Görev aktif.

Son düzenleme:
Sunucu güzel başarılarınızın devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl