[ 1.8.X ] Oyna.Regendnw.Com / Yetenek / Sanal Kasa / + Basma / Pet / Kumarhane / Görev /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin2 Spawn Haritamızı @LySoon Yapmıştır Diğer Haritalar Pars Team Den Alınmıştır.[

Servere hepinizi bekleriz :)

Konumuz Güncel Serverimiz Aktif!

Serveri Beğendim Sistemler Çok Güzel Yetkililer Arada Bakmayabiliyorlar Tasarım 8/10 Server 9/10[DOUBLEPOST=1523731288,1523731254][/DOUBLEPOST]Serveri Beğendim Sistemler Çok Güzel Yetkililer Arada Bakmayabiliyorlar Tasarım 8/10 Server 9/10

Server Güzel Konu Geliştirilebilir
Begeneni Öperim XD

Eğer Üstteki İp Çalışmazsa
Sunucu tanıtma olarak nitelendirilmiş olan bir konuda bu ifade uygun olmamış.Sunucunuza ait bir adresden emin olmadan neden konu açtınız anlamadım? Mimariler iyi gibi duruyor. Konu tasarımı ise intihar etmiş.

Merhaba. güzel server. başarılarınızın devamını dilerim. server tanıtım videonuz youtube kanalımda. izlerseniz sevinirim.

Youtube : Hakan Dede Oyunda

Sunucu tanıtma olarak nitelendirilmiş olan bir konuda bu ifade uygun olmamış.Sunucunuza ait bir adresden emin olmadan neden konu açtınız anlamadım? Mimariler iyi gibi duruyor. Konu tasarımı ise intihar etmiş.
Kusura bakmayın ama play ve oyna ipimi aldığım başka bir hosting ve kaç kere tickt açmama rağmen arada bir ip çalışıyor arada çalışmıyor. 8-48 saat arasında dnsler tam oturur denildi.
Değerli yorumun için teşekkür ederim

İplerimiz Düzeltilmiştir Level Market Eklenmiştir!

ILoveMyMother clearman61 ve heans dışınaki herkes goksan ın yan hesabı hepsi cumartesi saat 10:bilmem ne de katılmış ismine tıklayın görüceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl