[1.8.X] NightBlade Hileli Faction Server [BOSS] [VİP EDİT] [HER GÜN EVENT] ve daha fazlası serverimizde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan febvs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.860
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kufur etmıyoruz sadece bırıbırımıze argo kullanıyoruz oda oyunculara deıl kurucuya burda konuyu baltalama
oyuncuların annesine küfür edip banlamak argoya giriyor haklısınız.Uzun ömürlü bi sunucu değil 1 ay bile sürmeyecek inanıyorum.

oyuncuların annesine küfür edip banlamak argoya giriyor haklısınız.Uzun ömürlü bi sunucu değil 1 ay bile sürmeyecek inanıyorum.
boyle yaparak balta atmak ıstıyorsunuz ama yılmayız adam anamıza sovuyor bız kımseye sovmedık sw de kendınden devam etmez ınsanlar devam ettırır sana basarılar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

güncel ++
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

güncel +

Son düzenleme:
eglenceli ve guzel dier serverlerden farkı bıle var gelısecegıne ınanıyorum iyi forumlar

Bence hilesiz faction olsun her oyunda hile var zaten hile çok sıkıcı bişey admin alımı yapın güvenilir birisini alın böyle hack diyenleri gözetlesin hack varsa banlasın bence daha iyi olur bide rank atlama sistemini geliştirebilirsiniz askeri şeyler değilde böyle çaylak filan yapabilirdiniz (ASKERLERİMİZİ KÖTÜLEMİYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN!) Son olarak mapler ve pluginler geliştirilebilir

Bence hilesiz faction olsun her oyunda hile var zaten hile çok sıkıcı bişey admin alımı yapın güvenilir birisini alın böyle hack diyenleri gözetlesin hack varsa banlasın bence daha iyi olur bide rank atlama sistemini geliştirebilirsiniz askeri şeyler değilde böyle çaylak filan yapabilirdiniz (ASKERLERİMİZİ KÖTÜLEMİYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN!) Son olarak mapler ve pluginler geliştirilebilir
dusuncelerınızı dıkkate alıcam

güncel ++

yorumun için teşekkür edim iyi oyunlar iyi forumlar

Güzel bir server Spawnı beğendim diğer maplar pek hosuma gitmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl