febvs
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Febvs
Guzel yorumun ıcın sagol kendımızı gelıstırıyoruzGeliştirilebilir, başarılar!
Guzel yorumun ıcın sagol kendımızı gelıstırıyoruzGeliştirilebilir, başarılar!
Riqude#1881
oyuncuların annesine küfür edip banlamak argoya giriyor haklısınız.Uzun ömürlü bi sunucu değil 1 ay bile sürmeyecek inanıyorum.kufur etmıyoruz sadece bırıbırımıze argo kullanıyoruz oda oyunculara deıl kurucuya burda konuyu baltalama
boyle yaparak balta atmak ıstıyorsunuz ama yılmayız adam anamıza sovuyor bız kımseye sovmedık sw de kendınden devam etmez ınsanlar devam ettırır sana basarılaroyuncuların annesine küfür edip banlamak argoya giriyor haklısınız.Uzun ömürlü bi sunucu değil 1 ay bile sürmeyecek inanıyorum.
dusuncelerınızı dıkkate alıcamBence hilesiz faction olsun her oyunda hile var zaten hile çok sıkıcı bişey admin alımı yapın güvenilir birisini alın böyle hack diyenleri gözetlesin hack varsa banlasın bence daha iyi olur bide rank atlama sistemini geliştirebilirsiniz askeri şeyler değilde böyle çaylak filan yapabilirdiniz (ASKERLERİMİZİ KÖTÜLEMİYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN!) Son olarak mapler ve pluginler geliştirilebilir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!