Çözüldü 1.8.x Destekli Websend

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taeryl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.852
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taeryl

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
34
Minecraft
Taeryl
Merhaba,

Bukkit.Org sitesinde websend buldum destekleyen sürümlerde 1.8 ekli değil.

Siteyle arasında bağlantı kurdum ancak panelde arada hata kodları veriyor ve bu beni sinir ediyor.

1.8.8 PAPERSPİGOT kullanıyorum

Uyumlu bir websend var mıdır?

Saygılar...

Arkadaş söylemiş ama benimde bir önerim olucak eğer bulamazsan kullandığın hostinge destek talebi aç onlardan ise sana vereceklerdir.
Hosting derken firma demek istediniz herhalde . Bana göre sürümünü spigot 1.8.8 olarak güncellesin paperspigot iyi ama . Bir yandanda kötü .

Hosting derken firma demek istediniz herhalde . Bana göre sürümünü spigot 1.8.8 olarak güncellesin paperspigot iyi ama . Bir yandanda kötü .

PaperSpigot çoğu crash ve bugları kapatmaya yönelik hazırlanmış, konsol renkleri dışında kötü bir özelliğini söyler misiniz? :)

PaperSpigot çoğu crash ve bugları kapatmaya yönelik hazırlanmış, konsol renkleri dışında kötü bir özelliğini söyler misiniz? :)
Crash ve bugları skriptle veya pluginle kapatabilirsin .

Crash ve bugları skriptle veya pluginle kapatabilirsin .

PaperSpigot; Optimizasyon ve Anti-Xray sağlayan çoğu crashleri engelleyen bir spigot türüdür. PaperSpigot jarını kullanmak varken neden plugin ve skript gibi eklentilerle sunucuyu yoracaksın ki?

PaperSpigot; Optimizasyon ve Anti-Xray sağlayan çoğu crashleri engelleyen bir spigot türüdür. PaperSpigot jarını kullanmak varken neden plugin ve skript gibi eklentilerle sunucuyu yoracaksın ki?
Yav tamam bildine git . :D .

Denedim hala aynı uyumsuzluk var.

An internal error occured while atemptin to perform this command

hata kodu bu

Config`te bir hata yapmışsınız sanırım, bir kontrol edermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl