[1.8] TartarusCraft Skyblock | Şans Blokları | Kasalar | Ödüller | Sistemler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Salvator
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.321

Salvator

Minecraft Hub Sunucusu play.tartaruscraft.net
Elmaslar
10
Minecraft
Externity
1g2pzb.png

6XlD3k.png

ZEA5Gz.png

1g2pzb.png

pWm5dz.png

IP - SKYBLOCK.TARTARUSCRAFT.NET
SUNUCU DURUMU - ONLINE
HOSTİNG -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KAYIT OL & MARKET & DUYURULAR -
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İLK BETA AÇILIŞ TARİHİ - 10.02.2016

FACEBOOK RESMİ -

YOUTUBE RESMİ -

1g2pzb.png

8d96Vd.png

1g2pzb.png

VMgQkR.png

7NVB9m.png

Şans Blokcları Spawndaki Köylülerden 2 Elmas Karışılığında
Satın Alınabilir. Alınan Şans Blokları Kırıldığında Havai Fişek Eşliğinde Yere Bazı Eşyalar Düşer.
VMgQoq.png

Q74PkA.png

Bu Kasalar Yine Spawndaki Köylüden 50 Şans Bloğu Karışılığında Alınıyor Ve İçerisinden
Spawner vb. Şeyler Çıkabiliyor. Sunucuda Extra Gerçek Para Vererek Sunucuda Olmayanlar Eşyalar Alamıyorsunuz.
aGyn4R.png

okYdLo.png

Farklı Eşyalar Craft Edebilirsiniz Mesala Aşağıda Bir Örnek Var.
VMgQZq.png

1g2pzb.png

LnYvJJ.png

Yukarıda Paylaşılan Sistemler Sadece %20 Lik Bir Kısmı Kapsıyor. Farklı Ve Güzel Onlarca Sistemler Bulunmaktadır. Ayrıca Adalarda Pistonlar vb. Sistemler Çalışmaktadır. Adalarda 10-20 Arası Hayvan Limiti Vardır. Kızıltaş Bloğu Yasaklanmıştır Üretimi Kaldırılmıştır Çünkü Balçık Bloğu İle Yapılan Otomatik İlerleme Sistemi Sorun Çıkarabilir. TartarusCraft 2 Yıllık MMORPG Deneyiminden Sonra Birazdaha Farklı Sunucular Tasarlamak İstiyordu Ve Sizlere Oynaması Eğlenceli Ve Güzel Bir Skyblock Sunucusu Yaptık Ve Hepinizi Aramızda Görmek İstiyoruz.
1g2pzb.png

VMgBpV.png

gW4bl2.png

bGg98V.png

y3Ajda.png

1g2pzb.png

TartarusCraft Skyblock ©
1g2pzb.png

İyi swye benziyor gliyorum :)

Sunucu Güzel Görünüyor Buildler Geliştirilmeli. Konu Düzeni Biraz Daha Geliştirilebilinir. Başarılar Dilerim.

Yetkı yazımı varmı
:D

abi ya bugda kaldım oyundaki adım Cabboyy yardım et taş kazarken bug oldu flydan dolayı atılıyom giremiyom[DOUBLEPOST=1497005792,1497005629][/DOUBLEPOST]abi yardım et bugda kaldım taş kazarken flydan dolayı[DOUBLEPOST=1497005878][/DOUBLEPOST]kicked or flying (or related) yazıyo

abi ya bugda kaldım oyundaki adım Cabboyy yardım et taş kazarken bug oldu flydan dolayı atılıyom giremiyom[DOUBLEPOST=1497005792,1497005629][/DOUBLEPOST]abi yardım et bugda kaldım taş kazarken flydan dolayı[DOUBLEPOST=1497005878][/DOUBLEPOST]kicked or flying (or related) yazıyo
hallettim girebilirsin.[DOUBLEPOST=1497050820][/DOUBLEPOST]güncel

sunucunuz güzel emeğinize sağlık. Bizimde sunucumuz vardI sene 2013 Nisan aylarıydı kadromuz dağılınca kapatmak zorunda kalmıştık 2015 de bir daha açıldı ama sunucuya net 40 kişi giriyordu kimse vip almadı zarara uğrayınca sunucuyu kapattık. Sene 2017 telrar açtık adı da ilk günki adıyla aynı olan TartarusCraft dı. İsim çaldınız demek istemiyorum yanlış anlamayın isim benzerliği olmuş :) Eğer inanmıyorsanız aşağıda bıraktığım linkteki postların paylaşım tarihine bakabilirsiniz .

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl