Çözüldü 1.8 Sürümü İçin En İyi Yönlendirici Ne? ( Bungee Benzeri )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 273
  • Etiketler Etiketler
    bungee
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

1.8 Sürümü İçin En İyi Yönlendirici Ne? ( Bungee Benzeri ) Yardım Edeceklere Şimdiden Çok Teşekkürler

1.8 dönemlerinde aegis çok tercih ediliyordu ama şuan nasıl bilmiyorum, göz atabilirsiniz

teşekkürler zaten kullanacağım en son fork
FlameCord'a da göz atabilirsin istersen. Paralı ama istediğin hizmeti yeterli bir kalitede verebileceğini düşünüyorum. Ücretsiz bir alternatif olarak Waterfall'a da göz atabilirsin. Bu iki öneriye sahibim sadece. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi akşamlar dilerim.

1.8 için bungee yerine terchi edecek bişey varmı adını tam bilmiyorum :x bungeenin nasıl geçtigini
1.8 için en uygun bungeecord forklar bunlardır:

Zamanında en çok kullandığım ve koruması zamanının en iyi Aegisdir ama şu an destek vermiyorlar diye biliyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Flamecord çok kullandığım bir forktur güncel ve sorunsuzdur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

zBungeeCord kullanmadım ama pvp sunucu olan bir kaç arkadaşım iyi olduğunu söylemişti.

Güncel olması hemde koruma konusunda iyi olması sebebiyle Flamecord kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl