Çözüldü 1.8 Spigot Faction Sunucu / Gereksiz Plugin Yardımı, Sunucu Özellikleri Ne Olmalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SametOzturkkk61

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

SametOzturk#3140

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sunucu açmayı planlıyorum ve paketim nerdeyse bitti. Sorun çıkmaması için size sormak istiyorum.
1- Öncellikle sunucum için nasıl bir özellikte VDS kullanmalıyım ?
2- Sunucu paketimde gereksiz,lag yapan veya öneride bulunmak istediğiniz bir plugin var mı ?

Plugin Listesi :
70821

Sunucu logu :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1558967026418.png
    1558967026418.png
    72,1 KB · Görüntüleme: 224
Autosaveworld
Anticreeper
Antikillaura
Ve skripti bıraksan yeter egeer tps dusuklugu oluyosa ust hosting almanı tavsıye ederim

Son düzenleme:
Skript bana biraz gerekli. Çünkü bir çok sistem var. Bu forumdan aldığım. Banka,düello,rulet v.b
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Autosaveworld
Anticreeper
Antikillaura
Ve skripti bıraksan yeter egeer tps dusuklugu oluyosa ust hosting almanı tavsıye ederim
Peki kaç GB Ram'e sahip bir sunucu önerirsin ?

Son düzenleme:
Skript bana biraz gerekli. Çünkü bir çok sistem var. Bu forumdan aldığım. Banka,düello,rulet v.b
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Peki kaç GB Ram'e sahip bir sunucu önerirsin ?
Hangi host kullanıyonuz

1- Öncellikle sunucum için nasıl bir özellikte VDS kullanmalıyım ? : Tavsiyem Keyubu.

2- Sunucu paketimde gereksiz,lag yapan veya öneride bulunmak istediğiniz bir plugin var mı ? : HorseProtect
TPS arttırmak istiyorsan oyundaki kastıran sistemleri kapatabilirsin veya işine yaramayan pluginleri silebilirsin.

1- Öncellikle sunucum için nasıl bir özellikte VDS kullanmalıyım ? : Tavsiyem Keyubu.

2- Sunucu paketimde gereksiz,lag yapan veya öneride bulunmak istediğiniz bir plugin var mı ? : HorseProtect
TPS arttırmak istiyorsan oyundaki kastıran sistemleri kapatabilirsin veya işine yaramayan pluginleri silebilirsin.
Şunu diyim plugin istediği kadar olsun hostingin iyi olcak keyubu preminum öneririm ramle çözülmez pluginler

Şunu diyim plugin istediği kadar olsun hostingin iyi olcak keyubu preminum öneririm ramle çözülmez pluginler
Alan adını pek beğenmedim. Bu alan adını oyna.*.tk play.*.tk yapanlar vardı. Nasıl yapıldığını biliyor musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl