Çözüldü 1.8 Server Hatası Vanilla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dc6638

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
1.8 De Server Acarken Arkadasım Girmeye Calısıyor Ve Oturum Acılmadı Hatası Alıyor 1.7.2 de Acınca Almıyor sadece 1.8.x 1.9.x 1.10.x lerde Bu Hatayı Alıyoruz Sorunu Cözemedik Yardım Edenlere Burdan Teşekkürler!

Bukkit Yada Hangisini Kullanıyorsanız Onun Sürümüne Baglı Bir Durum Hangi Sürümde Girmek İstiyorsanız Onu İndirin.

Bukkit Ama Bukkit Olmadıgından Vanilla Oynamaya Karar Verdik Ve İkisindede Oturum Acılmadı Hatası Veriyor Ve Sürümü Aynı!

Hostdan mı oynuyorsun ?[DOUBLEPOST=1485602360,1485602330][/DOUBLEPOST]Yani nitrado batihost axitr ? Ordan mı sunucu alıp oynamaya karar verdiniz

2 Kişi İçin Tabiki Para Vermem Kendim Kurdum Serveri !

Tamam sakin ol :D vanillayi sil Craftbukkit yükle kurduktan sonra server.propertians dosyasından adını tam hatırlamıyorum online-mode olcak içinde onu false yap

Online Mod False Saten Kardeşim Eskiden Serverim Vardı Ordan Biliyorum Herşeyi 1.8 Cıkmadan Önce 1.8.x De Hata Veriyor 1.7.x de Vermiyor O Hatayı O Neden Oluyor Onu Anlamadım!

Hayır Sadece Vanilla Hic Bir Ek Kullanmadık!

BUYUR BİRDE BEN ALMIYORUM HATAYI ARKADASIM GIRERKEN ALIYOR GUVENLIK DUVARI KAPALI,ONLINE-MOD:FALSE !

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 497
Sanırsam buldum arkadaşına git söyle Minecraft'ını kapatıp açsın ve girmeye çalışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl