1.8 Op SkyBlock Plugin Paketi Önerirmisiniz Veya Paylaşırmısınız !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan casper1655
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 580
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

casper1655

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5

Discord:

Hamza Eser#6628

Forumu Baya Bi Araştırdım İllaki Gözümden Kaçırdığım Falan Vardır. Önerirmisiniz Siz yinede Güzel Olanları .

İllaki Forumda Olmak Zorunda Değil Sizde Bana Discord Hesabımdan Paket Verebilirsiniz . Discord : Hamza Eser#6628

Kendi Yap Falan Diyen İllaki Olacaktır Yaptım Ama Yanlışıkla sildim Ve Yedeğim Yoktu Birdahada Yapmaya Cürret Edemiyorum :D

Şimdiden Herkeze Teşekkür Ederim . Sizlere Güveniyorum.

Teşekkür Ederim Ama Çok Hoşuma Gitmeyen Bir Paket. Birde Herkez Kullanıyor Çok Klasik Oldu . :D
Minecraft plugin paketi kısmından kendinize göre bir eklenti paketi seçebilirsiniz. İnsanların önerdiği kendi hoşuna giden filan olur yani siz kendinize göre seçmelisiniz bence.

Elimde Bir Paket Var Editleyip Size Atabilirim Paralı Olarak ? Almak isterseniz StarCroweL#7120

Elimde Bir Paket Var Editleyip Size Atabilirim Paralı Olarak ? Almak isterseniz StarCroweL#7120
Onaylı satıcı tagınız olmadan satış yapmanız yasaktır! Konu sahibi sizden ricam onaylı satıcı yetkisi olan kişilerden güvenilir bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

TIKLA BANA Bir göz atın derim ancak genede baştan kendiniz ayarlamanızı tavsiye ederim. Yoksa paketin bütün özelliklerini kavrayamazsınız

GEnçler Ben Karar verdim Baştan Yapıyorum :D Teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl