1.8 öncesi sunucular mı? 1.8 sonrası sunucular mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

LEOLAND GAMES
Elmaslar
130
Minecraft
EmreeU

Discord:

EmreAurora

Herkese selam yıllardır minecraft oynayanlara bir sorum var. ben minecraft ile 1.7 sürümünde tanıştım ve o zamanlar oynadığım sunucularda ki tadı şimdi bulamıyorum.

Sizce eski sunucular mı yoksa yeni sunucular mı?

Bir söz vardır eskiden mi güzeldi eskiler mi güzeldi diye
sanırım eskiler güzeldi ya

Ben 1.5.2 sürümü ile başlamıştım Minecraft'a. O zamanlarda oyun hakkındaki bilgisizliğim ve kaynakların da az olmasından dolayı pek sunucularla tanışamamıştım :D. Ama ilerleyen zamanlarda (1.7 sürümü çıktığı zamanlarda) sunucularla tanışmıştım. Psiklojik olarak eski günleri özleriz bu yüzden bende eski sunucuları, eski sunuculardaki ortamı özlüyorum. Ne kadar Minecraft konusunda yenilikçiliği kabul etsemde eski Minecraft ortamını çok daha farklı buluyorum şimdi ki halinden.

1.7.X survival sunucuları ve factions sunucuları onun dışındıkiler şuan daha iyi

1.8 sonrası sunucular daha modern

Bana göre pvp üzerine olan hunger games, kitpvp, factions tarzı sunucular 1.7.- Survival ve skyblock chill oyun stilleri ise güncel sürüm.

1.8 sunucuların optimizasyon dışında hiçbir özelliği yok. Mağaradan ayrılma vakti geldi de geçiyor bile.

1.16 sunucularının pve zevki ayrı, 1.8 öncesi sunucularının da pvp zevki ayrı...

1.16 ile 1.8'i birleştirsemmi acaba :enteresan:

1.8 sonrasını tercih ederim şahsen. :evet:

1.8 pvp için iyi sadece devamı görsel olarak yada çeşitlilik olarak daha iyi

1.8 de iyi üstü de iyi genel olarak hangisi denk gelirse orada takılıyorum :)​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl