no göstermedim şuana kadar orda seni not aldım sandım sadece almamısım ama senin yaptgıın çok ayıp sadece inanmadın seninkinde 4 gorup varken bende 6 idi ama sen kopyalayıp uzaltım dememe rağmen bire bir aynı diyebildin senden açıkça bir kısmıdaki şei aldıgımı söyledim seni eklemeyi unutugum içinde tekrardan özür dilerim baska skriptlerdede türkçeleştirdiklerimi de eklemiştim satenYok, çünkü skript isteklerini alıp kendin yapmış gibi gösteriyorsun, hiç hoş değil bu yaptığın..
command /alanbelirle:
permission: alan.belirle
trigger:
set {alan} to player's location
send "&eHediye &8: &7Alan başarıyla seçildi."
every 1 minute:
loop players in radius 5 around {alan}:
push loop-player backwards with force 5
if chance of %15:
drop 1 emerald at {alan}
else if chance of %10:
drop 1 diamond at {alan}
else:
drop 1 gold ingot at {alan}
Seni Eklemeyi unutugum için tekrardan özür dilerim k.b Yardım etsende Etmesende Varlıgın yeter EywYok, çünkü skript isteklerini alıp kendin yapmış gibi gösteriyorsun, hiç hoş değil bu yaptığın..
Aga bu sıkıntılı biraz yaJavaScript:command /alanbelirle: permission: alan.belirle trigger: set {alan} to player's location send "&eHediye &8: &7Alan başarıyla seçildi." every 1 minute: loop players in radius 5 around {alan}: push loop-player backwards with force 5 if chance of %15: drop 1 emerald at {alan} else if chance of %10: drop 1 diamond at {alan} else: drop 1 gold ingot at {alan}
Seni Eklemeyi unutugum için tekrardan özür dilerim k.b Yardım etsende Etmesende Varlıgın yeter EywGönderi otomatik olarak birleştirildi:
Aga bu sıkıntılı biraz ya
nasıl desem alan yazıyorum bekliyorum ama çıkmıyor bişey bide sadece elmas falan atıyo onun için sıkıntılı direk tüm itemlerden atamazmı rast gele bi şekilde cam falanSıkıntısı nedir söyle halledelim.
nasıl desem alan yazıyorum bekliyorum ama çıkmıyor bişey bide sadece elmas falan atıyo onun için sıkıntılı direk tüm itemlerden atamazmı rast gele bi şekilde cam falan
command /alanbelirle:
permission: alan.belirle
trigger:
set {alan} to player's location
send "&eHediye &8: &7Alan başarıyla seçildi."
every 1 minute:
loop players in radius 5 around {alan}:
push loop-player backwards with force 5
drop 1 diamond at {alan}
daha fazla item nasıl ekliyebilirim yani else nerelerde kullanıcamAlan yazdığında direk çıkmaz dakikada bir çıkar, skriptte tüm itemler diye bir şey yok şansla istediğin kadar blok ekleyebilirsin. /alanbelirle yazdıktan sonra koordinatın kaydedilir ve dakikada bir orada eşya çıkar.
JavaScript:command /alanbelirle: permission: alan.belirle trigger: set {alan} to player's location send "&eHediye &8: &7Alan başarıyla seçildi." every 1 minute: loop players in radius 5 around {alan}: push loop-player backwards with force 5 drop 1 diamond at {alan}
Alan yazdığında direk çıkmaz dakikada bir çıkar, skriptte tüm itemler diye bir şey yok şansla istediğin kadar blok ekleyebilirsin. /alanbelirle yazdıktan sonra koordinatın kaydedilir ve dakikada bir orada eşya çıkar.
JavaScript:command /alanbelirle: permission: alan.belirle trigger: set {alan} to player's location send "&eHediye &8: &7Alan başarıyla seçildi." every 1 minute: loop players in radius 5 around {alan}: push loop-player backwards with force 5 drop 1 diamond at {alan}
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!