Çözüldü 1.8 Faction Plugin Paketi İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat1618

Nerelerdesin Be Zümrüt?
Elmaslar
393
Merhabalar ben bir kaç hafta önce server açmak isteginde bulundum ama başaramadım nakitim de var dedimki kendime sen bir faction pl paketi yaptır dedim ve bu isteğimi gerçekleştircem ücretli 1.8 faction plugin paketi yapıcak varmı sağlam olcak kendisi yapcak alıntı olabilir çok olmasın alıntı en önemlisi ise test server olmadan almam

kardeşim istediğin her şeyi yapar dahada çok güzelleştirir sana veririm özelden skypeni vermen yeterli fiyatı kullandığım eklentilere göre beraber belirleriz hiç derdin olmasın kafandan geçen her şeyi yapabilirim 4 yıldır faction oynuyorum kendime has sistemlerim ve sunucum var özele gelip skypeni vermen yeterli istersen sunucu ipimide veririm gelir bakarsın.

Kardeşim her şey para değildir bunu unutma sana bedava yaparım ben paketi para ile yapan kişilerde aynı eklentileri kullanıyor bedaya dagıtılan paketlerin eklentileri spigot ve bukkit te var boşuna para verme bana özel mesaj at sana bedavaya yapar atarım.

Kardeşim her şey para değildir bunu unutma sana bedava yaparım ben paketi para ile yapan kişilerde aynı eklentileri kullanıyor bedaya dagıtılan paketlerin eklentileri spigot ve bukkit te var boşuna para verme bana özel mesaj at sana bedavaya yapar atarım.
Senin yaptığın paketleride biliyoruz.

Kardeşim her şey para değil haklısın haklıyız. Fakat emek diye bir şey oluyor bazen bunun karşılığını almak istersin yada çok lazım olur paket yapıp satarak giderirsin bu herşeyin para olup olmamasına pek bağlı değil bedava yapıp forumada paylaşırsan herkes için iyi olur.

Selam dostum ben Size Ücretsiz bir paket yaparım Para Avcılarına yer verme (:
Paket yaparım dediklerinde dandik paket ile karı karşıya kabilirsin
Oyüzden ben sana Ücretsiz Bir Paket yaparım Skype Vereyim

Selam dostum ben Size Ücretsiz bir paket yaparım Para Avcılarına yer verme :)
Paket yaparım dediklerinde dandik paket ile karı karşıya kabilirsin
Oyüzden ben sana Ücretsiz Bir Paket yaparım Skype Vereyim
süpersin ekledim de abi ottoman_murat49 skypem bu arada sagol[DOUBLEPOST=1482521585,1480597914][/DOUBLEPOST]
abi bana yaparmısın ottoman_murat49 skypem ekle abi pls sw açcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl