1.8 Eski ultra op skyblock açlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fire Coder

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
87
Minecraft
firesniper

Discord:

MehmetT#8316

Arkadaşlar 2018-2023 arası olan ultra op - op skyblock tipi 1.8 sunucu açlığı yaşanıyor gibi farklılıklar getirip açsam sizce eskisi gibi oynayan olur mu sizinde görüşlerinizi almak istiyorum bana kalırsa 1.8 çok güzel bir sürümdü hala oyuncusu olduğuna inanıyorum eskiden ultra opdeki opdeki rekabeti çok severdik bende buna dahil olarak p2w olmayacak şekilde oyundanda marketteki satılan şeylere erişilebilecek tipte olursa sizce nasıl olur

Ya şimdiki zamana bakılınca 1.8 sürümlerindeki çoğu sunucu tutmuyor çünkü oynayan kitlenin çoğu küçük yaşta olan kişiler oluyor ve yeni sürümlerdeki yenilikleri seviyor. Bana kalırsa daha yüksek bir sürümlerde opskyblock denenebilir

ultraopskyblock sevilen bir mod, 1.8 tutmaz ama 1.20 gibi bir sürümle açarsan neden tutmasın ki?

Kk acaba yardım lazimmi beraber açalim

Hiç sevmem ama 1.8.9 da artık çok eskide kaldı yani oynayacak kesim yok denicek kadar azdır ama 1.20 üstü bi sunucu açıp op skyblock dengesini bozmayacak ve yılların klasikleșmiș tozlu raflara kalkmıș o sistemlerden arındırarak yenilikçi bir op skyblock olabilir yani oynayanı elbet olur ama tutmasıda zor gibi

Eski ultraop dönemleri :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl