1.8 BraveWarriors.batihost.net |Survival Server|+15 Kişide Vip Çekişi|Yetkili Alımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Professor

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Professor
X
mlhplt07

Discord:

Professor#5903

Herkese İyi Günler;

HAKKIMIZDA!
7 yıldır minecraft tecrübemden sonra server açmaya karar verdim ve sizlere kaliteli arkadaşlarınızla bol bol eğleneceğiniz bir emek survival server açmaya karar verdik.Server 14 Temmuz 2020'de açtık yaklaşık 5 günlük hazırlık aşamamız oldu.

SISTEMLERIMIZ!
Her akşam adminlerimizin yapacağı parkur eventleri olacaktır.Vip Çekilişlerimiz, ve banka sistemimiz mevcuttur ilerleyen zamanlarda eklemeyi düşündüğümüz sistemlerde vardır.

SUNUCU ÖZELLIKLERI!
Ram: 2GB Ram bulunmaktadır yoğunluğa göre yükseltebiliriz
Slot: 500
Lokasyon: Türkiye

YETKILILERIMIZ!
6e1a3bbdc287634ffaa0350e3399da8e.png
[Kurucu]Professor
[UstaRehber]Babynutella_
[Rehber]Dawiidek

SUNUCU YAPILARINA GÖZ ATALIM!

SPAWN
Spawn.png

BANKA
Banka.png
KÖYLÜ TAKAS
Takas.png

MARKET
Market.png
ORMAN
Orman.png

FOX RIVER HAPISHANESI :)
Fox River.png

Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Daha çok özgün sistemlerin ön planda olduğu güzel bir hayatta kalma sunucusu olmuş ki şahsen sunucuyu baya bir beğendim. Bol şanslar ;)

Şahsen ben çok farklı sistemler ve güzel yapılar göremedim, ama umarım daha çok geliştirir ve başarılı olursunuz. Bol şanslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl