Çözüldü 1.8.9 Sürüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Merhaba minecraft bi ara hacklenmişti yakın bi zamanda 1.12.2 sürümünün altına girmek sıkıntılıydı bu sorun minecraft yönetimi tarafından düzeltildi mi

Hiç duymadım.

bilmiyorum 1.8.x den 1.12.2 kadar olan sürümler de varmış bu sürüm deki sunuculara girince bilgisayara sızıyorlarmış ve de minecraft hesapını çalıyorlarmış ben böyle gördüm doğru mu yanlış mı bilmiyorum o yüzden burdan sordum

bilmiyorum 1.8.x den 1.12.2 kadar olan sürümler de varmış bu sürüm deki sunuculara girince bilgisayara sızıyorlarmış ve de minecraft hesapını çalıyorlarmış ben böyle gördüm doğru mu yanlış mı bilmiyorum o yüzden burdan sordum
Sanmıyorum. Öyle bir durum olsaydı büyük olay patlardı.

Merhaba minecraft bi ara hacklenmişti yakın bi zamanda 1.12.2 sürümünün altına girmek sıkıntılıydı bu sorun minecraft yönetimi tarafından düzeltildi mi
Resmi olarak öyle bir açık bulunduğu duyurulmadı, sadece söylentiler vardı ki o söylentiler de gerçek değil zaten.

Sanırım Log4j exploitten bahsediyorsun bu açık 1.8.x - 1.18 arasında var ve fixleri yayınlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl