Çözüldü 1.8.9 Sunucu için hangi sunucu yazılımını seçmeliyiz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zweig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.120
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zweig

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
alkrnz

Discord:

zweig#3896

Merhaba MC-TR kullanıcıları,

İçinde bir oyun modunun bulunacağı Minecraft sunucumda hangi yazılımı kullanmalıyım.
PaperSpigot 1.8.8 sürümünü kullanmayı denedim fakat bazı hatalarla karşılaştım.
Örnek olarak Essentials eklentisinin "chat format" özelliği çalışmıyor, MultiverseCore yeni sürüm ve 1.8 için olan özel sürümü çalışmıyordu. Günümüz eklentileri için iş gören bir yazılım önerebilir misiniz? Ve ya aldığım hataların sebepleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
Merhaba MC-TR kullanıcıları,

İçinde bir oyun modunun bulunacağı Minecraft sunucumda hangi yazılımı kullanmalıyım.
PaperSpigot 1.8.8 sürümünü kullanmayı denedim fakat bazı hatalarla karşılaştım.
Örnek olarak Essentials eklentisinin "chat format" özelliği çalışmıyor, MultiverseCore yeni sürüm ve 1.8 için olan özel sürümü çalışmıyordu. Günümüz eklentileri için iş gören bir yazılım önerebilir misiniz? Ve ya aldığım hataların sebepleri hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
1.8.8 için kullanabileceğiniz ücretsiz yazılım olarak Paper'a devam etmenizi tavsiye ederim. Almış olduğunuz hatalrın Paper'la ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü ben de bunu kullanıyorum ve ben de herhangi bir vermiyor. Ayrıca bir eklentiyi kullanmadan önce hangi sürümlerle uyumlu onu kontrol etmelisin. MultiverseCore'nin yeni sürümü 1.8 desteklemiyor. Sunucu sürümün 1.8.8 ise 1.8 uyumlu eklentiler kullanmaya özen göstermelisin.

Aldığın hataları ayrıntılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız. latest.log dosyanı atar mısın?

Son düzenleme:
Bir dünya eklentisine ihtiyacım var ayrıca Essentials Chat formatı çalışmıyor. Bukkit'teki sürüm de dahil. Siz essential veya multiverse core'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Bir dünya eklentisine ihtiyacım var ayrıca Essentials Chat formatı çalışmıyor. Bukkit'teki sürüm de dahil. Siz essential veya multiverse core'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Hata alıyorum demek yerine hatayı paylaşırsan daha fazla yardımcı olabilirim.

EssentialsX indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Multiverse-Core indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.8 sürümleri için en iyi ücretsiz server jarı FlamePaper'dır.

@BlackKpoT ‘ a katılıyorum, Paper‘ın üzerine çeşitli optimizasyonlar ve korumalar eklenmiş hali. Ücretli olarak bir öneri ise AtomSpigot, knockback ayarlamaları yine korumalar ve optimizasyonlar bulunuyor. Davet ile de alınabiliyor.

@BlackKpoT ‘ a katılıyorum, Paper‘ın üzerine çeşitli optimizasyonlar ve korumalar eklenmiş hali. Ücretli olarak bir öneri ise AtomSpigot, knockback ayarlamaları yine korumalar ve optimizasyonlar bulunuyor. Davet ile de alınabiliyor.
AtomSpigot da problemler olduğunu duydum.
En sağlam spigot SpaceDelta şuanda

Arkadaşlar burası tartışma yeri değildir. Mesajımı düzenledim, devam etmeyin.

1.8.8 PaperSpigot (Legacy)

sürümünde herşey mevcut eklentilerinizde hata olabilir.

en verimli ve en güzel spigot bence budur

2 yıldır sürdürülebilir olarak bunu kullanmaktayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl