1.8.9 Skyblock

1.8 eski tarz Skyblock özleyen varmı ?

• Kullanılan toplam oy
    5

AZOR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Arkadaşlar 22 yaşındayım çok uzun zamandır Minecraft oynarım ama eski tadı vermiyor eskiden o rütbeli 1.8 Skyblock oynadığım zamanları unutamıyorum ve bir kaç gün sadece öyle bir server aradım ama bulamadım galiba eski nesil bir server şuan yok rütbeler bile aklımda skylord skyking felan olmaya çalışırdık görev tamamlardık çok keyifli zamanlardı benimle aynı fikirde olanlar elbet vardır diye düşünüyorum böyle bir server bilen yokmu veyada açmak istiyen olursa ilk VIP i ben alabilirim 😂 bu konulardan anlasam bende denemek isterim ama maalesef

1.8 skyblock sistemlerini artık gelişmiş olarak sunuyoruz hocam artık o sürümler bir çok eklenti desteğini kestiği için eklentilerde ki hatalardan yararlanıp sunucuya zarar verebilirler bu yüzden artık yeni nesil sunucular öne çıkıyor.

Evet bunun farkındayım ama yeni serverlere hala alışmış değilim craftrise da oynuyorum ama orada rvip+ aldığım zaman oyunun en üst seviyesine çıkmam bir kaç günümü alıyor o yüzden tad alamıyorum diğer serverlere hala alışmış değilim aslında yeni açılmış veyada açılacak güzel bir server söylerseniz denemek isterim

Evet bunun farkındayım ama yeni serverlere hala alışmış değilim craftrise da oynuyorum ama orada rvip+ aldığım zaman oyunun en üst seviyesine çıkmam bir kaç günümü alıyor o yüzden tad alamıyorum diğer serverlere hala alışmış değilim aslında yeni açılmış veyada açılacak güzel bir server söylerseniz denemek isterim
Getireceğiz getireceğiz, sürümü 1.8 olmaz belki ama Golem Spawner için Lavlı sistem yaptığımız, süngerin 500 level verdiği elmas blok spawnerin tek ve en değerli blok spawner olduğu. Sanal market yerine fiziksel marketin olduğu çok güzel bir sunucu yapacağız eskiyi özleyenler için. Çiftçiden uzak, minyonlardan uzak. Emek ve bol bol nostalji kokan bir 1.21 sunucusu açacağız yakın zamanda inşallah.

Getireceğiz getireceğiz, sürümü 1.8 olmaz belki ama Golem Spawner için Lavlı sistem yaptığımız, süngerin 500 level verdiği elmas blok spawnerin tek ve en değerli blok spawner olduğu. Sanal market yerine fiziksel marketin olduğu çok güzel bir sunucu yapacağız eskiyi özleyenler için. Çiftçiden uzak, minyonlardan uzak. Emek ve bol bol nostalji kokan bir 1.21 sunucusu açacağız yakın zamanda inşallah.
Lütfen rütbe sistemide olsun artık ya vipsin yada normal oyuncu zamanında vip alanların ulaşamadığı serverin en iyi oyuncularının sahip olduğu rütbeler vardı şimdi ise vip alan herkes en iyi geri kalanlar ekside vipi en iyi rütbeye ulaşmak için bir kademe olmasını istiyorum o rehberlerin olduğu eski serverler harikaydı umarım yaparsınız bizimde haberimiz olur

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl