Splenari
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Splenari
Discord:
Splenari#2934
Splenari#2934
1.16.2 aç eski sürümler çöp zaten.Selamlar arkadaşlar
Başlıkta belirttiğim gibi 1.8.9 sunucumu viaversion ile 1.16.2 uyumlu yaptım ancak blocklarının kullanılmadıgını farkettim.
bunun bir yönetemi bir plugini varmıdır.
Splenari#2934
TeşekkürlerBlok verileri client tarafında işlenir bu yüzden clientı değiştirmeden yeni veri ekleyemezsiniz
Faction sunucusu olduğu için pcp odaklı olmalı ve 1.16.2 nin pvpsi iyi değil.1.16.2 aç eski sürümler çöp zaten.
En azından gerçekçi, oto tıklama veya kill aura açıp sadece sol tık spamlamak pekte eğlenceli ve mantıklı değil açıkçası ki zaten kitlenin çoğu hileci çocuk tayfa.Teşekkürler
Faction sunucusu olduğu için pcp odaklı olmalı ve 1.16.2 nin pvpsi iyi değil.
Hamsi Bey#6561
Eski pvp için işine yarıyabilir pluginlerTeşekkürler
Faction sunucusu olduğu için pcp odaklı olmalı ve 1.16.2 nin pvpsi iyi değil.
Splenari#2934
Kesinlikle katılıyorum ancak pvp kitlesi sevmiyor beğenmiyor :/En azından gerçekçi, oto tıklama veya kill aura açıp sadece sol tık spamlamak pekte eğlenceli ve mantıklı değil açıkçası ki zaten kitlenin çoğu hileci çocuk tayfa.
:/Keşke getirebilsek :D
Cok teşekkürler inceleyeceğim.Eski pvp için işine yarıyabilir pluginlerveDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!