Keopsfenks#3642
Maellard
1.16'ya geçmek istiyorum sadece 1.16'da oynansın1.8 sürümünde barınıp 1.16 ya kadar girmesini mi istiyorsun? Yoksa 1.8 sürümünden 1.16 ya geçmek mi istiyorsun?
Keopsfenks#3642
Bu yorumu uygulayabilirsin.Bütün eklentilerin skriptlerin 1.16 versiyonunu bulman gerek yani bi nevi baştan yapman gerekicek sunucuyu.
1.16'ya geçmek istiyorum sadece 1.16'da oynansın
Maellard
Hocam spigot 1.16 nerden yükleyebilirim?Bütün eklentilerin skriptlerin 1.16 versiyonunu bulman gerek yani bi nevi baştan yapman gerekicek sunucuyu.
Maellard
Yok demek istediğim kullandığım spigot 1.8 ya onu 1.16 versiyonunu yüklemem gerek dimiKullandığın pluginlerin benzerleri vardır kesinlikle biraz araştırma yapman yeticektir.
Maellard
Benimkide soru :D kb ama yükledim 1.16.5 spigot yeni klasöre attım başlat bat ile çalıştırdım çalışmadı nedendirTabi ki evet :D yoksa nasıl olsun
Atlas Gencer#0492
onu internetten kurulumuna vs. baka bilirsin ve bütün pluginlerini baştan değiştirmen gerekicek o yüzden iyi şanslar yardımcı oldusysam çözüldü işaretleye bilirsin konuyu.Benimkide soru :D kb ama yükledim 1.16.5 spigot yeni klasöre attım başlat bat ile çalıştırdım çalışmadı nedendir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!