1.8.8 Emek Skyblock Sunucusunda Oynar mıydınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DwordGG

O Bir İnsan
Ekip Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
888
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Merhaba, Minecraftın 1.8.8 sürümünde SkyBlock sunucusunda oynar mıydınız? 1.8.8 Emek Skyblock sunucusu açma gibi bir planım var. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Ben 1.8.9 Bırakalı Uzun Yıllar Oldu Çünkü 1.20 Olsun 1.19 Olsun Bu Sürümler Çıktığı İçin Ve Çeşitlilik Olarakda Üst Sürümler Daha İyi Olduğu İçin 1.8.8 Sürümünde Bir Sunucuya En Fazla Ne Konur Ne Konmaz Çünkü Sürüm Düşük Kaldığı İçin Çok Fazla Yenilikci Bir Şey Katamassınız Diye Düşünüyorum Ama İllaki 3-5 Demeden Gelip Oynayanda Olur Sanırım

Merhaba, Minecraftın 1.8.8 sürümünde SkyBlock sunucusunda oynar mıydınız? 1.8.8 Emek Skyblock sunucusu açma gibi bir planım var. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
ben oynarım da şimdiki kitlenin oynayacağını zannetmiyorum.

Eskiyi yad etmek isteyenler için güzel bir seçenek olur. Şahsen ben en son 1.8'de skyblock oynamıştım. Geçenlerde son sürüm bir sunucuya girdim eklentiler baya gelişmiş. Gelişmiş eklentilere alışan insanlara 1.8 sürüm skyblock basit gelir. Çok insan gelmeyebilir ama eski oyunculardan oluşan kaliteli bir kitle yakalarsın. Sunucuyu açarsan oynayacaklardan biri de benim. Başarılar.

Ben şahsen oynarım Nostalji yaşamak isterim ama şuanki kitle oynamaz diye düşünüyorum.

Ben şahsen oynamam.
Güncel sürümlerde oyuna çok fazla yenilikler yapıldı ve bunun oyuncu, geliştirici tarafını düşününce...
Kısacası oynamam.

1.8.8 kalmadı herkes son sürümde açıyor sahsen oynanmazdı bana göre son sürümler daha zevkli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl