Çözüldü 1.8.8 Bungeecord ViaVersion Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laruneth

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Laruneth

Discord:

l_runeth

Ben 1.8.8 Bungeecord Suncusu Açtım(şuanlık localhost ile bitince vds alıcam). Bungeecord ve Tüm Alt Sunuculara ViaVersion 4.10.2 Kurdum Ama Bırak 1.8.8 i 1.9 İle Girmeye Çalışınca Bile Giremiyorum Ama Console Da Hata Fln Da Yok Lütfen Yardım Edin.

via versionun yeni sürümleri artık sadece java 21 istiyor diye biliyorum 1.20.6 sürümüne kadar olanları java 8 ile çalışıyordu

1.20.6 a kadar destekliyor zaten ama olmuyor

ayrıca java 8 destekliyo sunucum

aslinda olmasi gerekiyor bungeecord ile alakali olabilir bizde velocity surumune bagli 1.21.6 7 ve 8 calismamisti
yeni velocity indirince duzelmisti. ayriyetten bungeecord kullanmak yerine keske velocity tercih etseydiniz

benim hile korumalarım ile alakalı birşey olabilirmi peki

benim hile korumalarım ile alakalı birşey olabilirmi peki
Pek sanmıyorum benim düşüncem bungeecord tan dolayı olması bungee artık çok eskidi yeni proxyler kullanmak daha iyi olacaktır

Sunucu bitti sayılır bu zamana kadar herşeyi 1.8.8 için ayarladım daha yükseğe çıkartırsam birçok şeyin bozulacağından eminim

velocity bungeecord yerine koyunca çalışacak bir sistem aynı sunucu portu aynı şeyler ordada geçerli. daha güvenli ve daha hızlı hız konusunda ne kadar fark var bilmem ama bungeeden daha iyi olduğunu söyleyebilirim

Ben viavackwards indirip çözüm konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl