Shade
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 62
- Minecraft
- akaShade
Discord:
Shade#2345
Selam forum kullanıcıları, ben Shade! Lobilerde kullanılan o klasik günlük ödül kasalarından sıkılmadınız mı? Yenilik ve farklılık mı istiyorsunuz? O zaman doğru konuya geldin. Hadi gel, sana biraz bu eklentiden bahsedelim.
Neden RotatingHeads?
RotatingHeads, paket tabanlı bir eklentidir. Gerçekten özelleştirilebilir ve kullanımı kolaydır. Lobinizde, Survival sunucunuzda veya örneğin mini oyun sunucusunda kullanabilirsiniz. Sunucunuzda klasikleşmiş bir ödül kasası sistemi yerine gayet kullanılabilir bir eklentidir. Üstelik ücretsiz bir eklentidir!
GÖRSELLER
Özellikler
- Paketlenmiş Tabanlı: Kafalar oyuncu başına senkronizeli, uyumlu ve hızlı.
- %100 Özelleştirilebilir: İstediğin tüm her şeyi değiştirip kendine göre düzenleyebilirsin.
- Parçacıklar: Yaptığınız kafaları / kasaları hareketli parçacıklarla süsleyin. Göze hitap etsin!
- Hareketler: İstediğin her şeyi yapabilirsin!
- Kafa İsimleri: Kafa üzerinde sınırsız isim satırı oluşturabilirsiniz.
- Animasyonlar: Epik animasyonları birleştirebilir, düzenleyebilir ve oluşturabilirsiniz.
Nasıl İndirilir?
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- İndirip sunucunuz "plugins" kısmına .jar'ını atarak kurulumu yapın.
- Sunucuyu kapatıp açın, klasörleri oluşacaktır.
- Bu kadar! Dosyalarına girip kendine göre özelleştirip ayarlama yapabilirsin.
Uygun Sürümler
- 1.8
- 1.9
- 1.10
- 1.11
- 1.12
- 1.13
- 1.14
- 1.15
- 1.16
- 1.17
- 1.18
Videolu Anlatım
Buraya kadardı!
Tanıtımımız buraya kadardı. İşinize yarar bir eklenti olacağını umuyorum. Konu hakkında görüşlerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin. Sağlıcakla kalın!