[1.8-1.18.2] DRAGONBORN FACTIONS - mc.projects.gg | Sınıflar/KotH/Rünler/PVP/PVE/Arsalar/Kabus Modu/Düellolar/Özel Eşyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

projects

Kızılsakal Kızıltaş?
Sunucu Sahibi
Elmaslar
365

dragonborn.gif

Rekor.png

dragonbornDesign.png

sunucuGorseller.png

Oyun içi görsellerimiz hazır!

db_c_1.png

db_c_2.png

db_c_3.png

db_c_4.png

Medya.png

db_sys_class.png

db_sys_duel.png

db_sys_ah.png

db_sys_order.png

db_sys_jobs.png

Personeller.png

Güncel ekibimiz aşağıdaki listede.

Staff.png

Bitis.png

PROJECTS nedir?
Projects, çeşitli çevrim içi oyunları daha eğlenceli hale getirmek amacıyla modlayan, bu işi beğenen oyunculara en kaliteli hizmeti sunmayı misyon edinmiş bir markadır. 2018 itibarıyla Minecraft Survival içerisinde PROJECTS Minecraft adında boy göstermektedir. Turkpatent tarafından tescilli bir marka olan Projects, birçok oyun modunu her zaman "ağır geliştirme" adı altında oyun modunu en iyi hale getirmek, en taze tutmak amacıyla sürekli çalışmaktadır. Bunun yanı sıra ağır geliştirmenin getireceği hataları barındırmayan "ROCK SOLID" dediğimiz tamamen stabil oyun modları da sunmaktadır.

PROJECTS Minecraft'ın birincil amacı, ana misyonunda olduğu gibi hayatta kalma modlarını kaliteli bir şekilde oyunculara sunmaktır. Minecraft'ın süreklilikte yaşadığı problemi çözmeyi, yeni amaçlar eklemeyi hedefler. PROJECTS Mineraft, Survival modlarını MMO-Survival adı altında yayınlar.

PROJECTS, takımına sponsorluk kabul etmez ve tamamen bağımsız yapımlar içerir. Kendi sermayesiyle en iyi hizmeti vermeyi hedefler. Ücretli sponsorluklar dışında PROJECTS'e katkıda bulunabilecek her geliştirici, her tasarımcı için başvuru kapısını açık tutar.

PROJECTS Minecraft modlarını Türkçe dilinde oyun bilgisine ihtiyaç duymadan, kolay öğrenmeli oynanış sunacağını vadeder. Ek yardım için ise her zaman wiki servisine sahiptir.

Tanıtımımız bu kadardı. Eğer, bu oluşumu beğendiyseniz sizi de aramızda görmekten zevk duyarız.

Son düzenleme:
Yapımını heyecanla takip ettiğim bir proje oldu rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın şimdiden hayırlı olsun.

Projects.GG ekibinden bu beklenirdi Kraken ve Hadean sunucularında yakaladığınız başarıyı umarım bu sunucunuzda da yakalarsınız başarılarrr?

Türkiye'deki alışılmış "faction" sunucularından artık bıkmıştık. Sonunda gerçekten emek verip pişman olmayacağımız bir sunucu. Kalite olarak oyuncu hayatım boyunca bu kadar kaliteli bir faction sunucusu görmedim. Yine Projects yine mükemmel bir sunucu. Yolunuz açık olsun.

Immmm hazar beni heycanlandırıyorsun.

Bir skripter olarak diyorum sunucu çok güzele benziyor.

Bu adam bu sporu yapıyor ;)

Harika bir sunucuya benziyor, işim olmadığı boş bir zaman göz atacağım.

Aşırı hoş olmuş ellerinize sağlık

Sunucu hoş duruyor başarılarınızın devamını dilerim! ?

Adrenalinin son seviyede olduğu bir sunucu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl