Tanıtım 1.8 - 1.16︱TrainCarts & TC Coasters ▹Sunucunuza Lunapark ekleyin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 835174

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
103
Selamın aleyküm,
Bugün sizlere eğlence amaçlı roleplay sunucular için ilginç bir eklenti tanıtıcağım.

Arkadaşlar bizzat plugini kullanmadığım için bu kadar tanıtabildim, kusura kalmayın.

TANITIM

"TeamBergerhealer" tarafından "17 Nisan 2017" tarihinde piyasaya çıkan bu eklentinin amacı lunapark aletlerini, tren veya kendi aletlerinizi yapma olanağı sağlar.
Bu olanakları yapabilmeniz için "BkCommonLib" adlı bir API'ye ve "resource pack'e" ihtiyacınız var.

LİNKLER

"TrainCarts" eklentisini indirmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

"TrainCarts" eklentisinin wikisine ulaşmak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

"BkCommonLib" API'sini indirmek için:

"TC Coasters" eklentisini indirmek için:

TRAİNCRATS ADDONLARI

▁▁▁

ÖRNEKLER

Dediğiniz gibi lunapark aletlerini, tren veya kendi aletlerinizi yapma olanağı sağlıyorsa çok güzel olur. Teşekkür ederim :)
Evet sağlıyor istediğiniz gibi bloklar ile animasyon yapabiliyorsunuz, 3d texture yapabiliyorsanız hayal gücünüzdeki aletleri yapabilirsin.​

Vay be, bu eklentiyi öve öve bitiremem. Kalemine sağlık ;) <3
Bu eklentiyi gördüğümde dedimki, tamam ekstra eklentiler ile 3d texture eklenebiliyor, İtemsAdder, Oraxen, Custom İtems v.b eklentiler ile ama bu eklenti başka bir şey.​

güzel bi plugin

Emeklerine sağlık dostum harika bir tanıtım olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl