(1.8 -1.16.5) - Emek Skyblock - Çiftçi ve Jeneratörler - Düşük Ping - Ucuz VİP fiyatları - Samimi Ortam ve dahası.. (play.kemanetwork.me)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaNeoKa

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
MaNeoKa

Discord:

MaNeoKa#5655

play.kemanetwork.me
Merhaba değerli forum üyeleri. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki
bu işte ekip olarak yeniyiz ve ilk sunucumuzu açmış bulunmaktayız.
Sizlerden destek ve öneri bekliyoruz. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz.
NOT:Mapler bizim değildir bilginize! Builderımız olduğu zaman kendi mapimizi yapacağız.

sunucu tanıtımı giriş.png
2-hakkımızda.png
3-sistemler sunucu tanıtımı.png
4-makine.png
4.png
2.png
3.png
5.png
6.png
7.png
8.png

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    4,8 MB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için forumda en az 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat süre sonrasında arşive taşınacaktır.

Servere baktım plugin paketi alıntı herşeyiniz bedava olmuş gibi konu tasarımını beğendim.

Keşke daha planlı bir şekiilde seeveri açmaya çalışsanız çünkü sistemler kısmı şuan hemen her sunucuda aynı daha farklı sistemler bekliyor oyuncular. Maplar kısmına gelirsek kendi maplerinizi kullanmanız daha iyi olacaktır.

Keşke daha planlı bir şekiilde seeveri açmaya çalışsanız çünkü sistemler kısmı şuan hemen her sunucuda aynı daha farklı sistemler bekliyor oyuncular. Maplar kısmına gelirsek kendi maplerinizi kullanmanız daha iyi olacaktır.
Değerli yorumlarını için teşekkür ederim. Biz bu işte daha yeniyiz üstte mesaj olarak da yazmıştım zaten. Az çok pluginleri anlayıp kendi işimizi yakında alacağız. Ancak şu anlık bir deneme yapıyoruz aslında sunucuyla alakalı yeni sistemler getirmeyi düşünüyoruz geçen zamanlar içerisinde.

Servere baktım plugin paketi alıntı herşeyiniz bedava olmuş gibi konu tasarımını beğendim.
Değerli yorumlarını için teşekkür ederim. Biz bu işte daha yeniyiz üstte mesaj olarak da yazmıştım zaten. Az çok pluginleri anlayıp kendi işimizi yakında alacağız. Ancak şu anlık bir deneme yapıyoruz aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl