Çözüldü 1.8-1.12 ikisi bir arada sunucu nasıl açılır yardım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben ilerde bukkit 1.8 sunucu açacağım. Fakat 1.12 sürümünde çok istediğim bir plugin var o pluginin 1.8 sürümü bulunmamakta, neden 1.12 açmıyorsun diyeceksiniz, sebebi 1.12 sürümünde oynayan oyuncular az, çoğu kişi ben de dahil 1.8 seviyor.
Acaba 1.8 sunucuda 1.12 plugin çalıştırmanın bir yolu var mı veya 1.8-1.12 sürümlerinin karışımı bir sunucu açılabilir mi? Lütfen bilen birileri yardımcı olabilir mi, şimdiden teşekkürler!

1.8 ve 1.8.8 sunuculara ViaVersion yüklemeyi de denedim fakat plugin yine de çalışmadı. Sürümü günceldi.

Sunucumun Bilgileri:
Denediğim sunucular:
1.8 CraftBukkit, 1.8 Spigot, 1.8 PaperSpigot, 1.8.8 PaperSpigot
Plugin klasörüne güncel sürüm viaversion yükledim 1.12 sürümde çalışan bir griefprevention yani claim plugini attım ve griefprevention plugini çalışmadı. Açtığım bütün sunucularda bunu denedim, tek çalışan farklı sürümler ile 1.8 sunucuma girilmesiydi, plugin çalışmadı.
Lütfen yardım

Son düzenleme:
1.12 eklentisi 1.8 de kullanılamaz (bazıları hariç çünkü 1.12 ye özel olmayan şeyleri kullanıyorlar) çünkü yazıldığı API farklı.

1.12 eklentisi 1.8 de kullanılamaz (bazıları hariç çünkü 1.12 ye özel olmayan şeyleri kullanıyorlar) çünkü yazıldığı API farklı.
Adamın dediği şudur 1.8 bukkit spigot paperspigot ve 1.8.8 paperspigotta ViaVersion çalışmıyor

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın dediği şudur 1.8 bukkit spigot paperspigot ve 1.8.8 paperspigotta ViaVersion çalışmıyor

Adamın dediği Viaversion kullanılarak 1.12 eklentisini çalıştırmak.

Lütfen dikkatli okuyunuz. Yukarıda belirttim denediğim sunucuları, viaversion çalışıyo fakat şu şekilde çalışıyor farklı sürümler ile giriş yapılabiliyor 1.8 sunucuma. Fakat 1.8 sunucuma 1.12 sürümlü bir plugin yüklediğimde çalışmıyor. Sunucu kiralayacağım site olur demişti fakat olmadı. Mümkünmü onu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler!

Adamın dediği Viaversion kullanılarak 1.12 eklentisini çalıştırmak.
Okadarini anladık dostum adam Bukkitte ViaVersion kurmaya çalışıyor sonrada dediği su SPIGOT paperspigotta ve Bukkitte ViaVersion denedim ViaVersion çalışmadı 1.12 PLUGINI bırak
Hadi Bukkitte zaten çalışmazsa SPIGOT ve paperspigotta ViaVersion çalışmamasına takıldım ben

Dostum baştan söylesene onu benim beyin gg oldu bertekinde dediği gibi bütün PLUGINler 1.12 de çalışmaz API'sı değişik olduğundan dolayı 1.8 servete 1.12 PLUGINI yüklenici çalışmaması gayet normaldir

Lütfen dikkatli okuyunuz. Yukarıda belirttim denediğim sunucuları, viaversion çalışıyo fakat şu şekilde çalışıyor farklı sürümler ile giriş yapılabiliyor 1.8 sunucuma. Fakat 1.8 sunucuma 1.12 sürümlü bir plugin yüklediğimde çalışmıyor. Sunucu kiralayacağım site olur demişti fakat olmadı. Mümkünmü onu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler!

Bunu ben batihostta sorduğumda 1.8.8 Paperspigot açıp viaversion yüklersen olur fakat çok bug olur demişti. Fakat bugu bırak olmadı. O yüzden kafama takıldı bunun hiç bir yolu yokmu? :melek::|

Bunu ben batihostta sorduğumda 1.8.8 Paperspigot açıp viaversion yüklersen olur fakat çok bug olur demişti. Fakat bugu bırak olmadı. O yüzden kafama takıldı bunun hiç bir yolu yokmu? :melek::|
Eklentiyi 1.8.8 API i ile recompile etmen gerekiyor bunun içinde eklentinin kodlarına sahip olmalısın.

Eheheheh, Kısacası @bertek41 kadar işsiz veya o kadar azimli değilsen bunu yapamazsın. Türkiye'de pluginleri decompile edip işin içinden çıkabilen çok nadir biri demiştir bu sözü... (ben değilim yanlış anlamayın şimdi :ÇD)

Via version gibi pluginler sadece oyuna giriş protokollerini değiştiriyor, yenü sürümde gireni eski sürüm'müş gibi çalışmasını sağlıyor.

Yeni özellikleri silip.eskileri kullandırtmaya zorluyor diyebiliriz :D

o tür pluginler Pluginlerin altyapısını değiştirmiyor kısacası. yanih sadece o pluginleri kullanarak imkansız.

İstediğiniz Plugini 1.8 de kullanamazsın.
Forumda Pluginerlar bulunuyor onlara belirli bir ücret karşılığında yaptırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl