Tanıtım | 1.7.10 Tek Oyunculu | Minecraft World Edit Yükleme Rehberi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shad

the temple of the king
Elmaslar
1.442
Minecraft
emrearik
Merhabalar!
Bugün herkesin istediği ama bazen yapamadığı ve bulamadığı şey "Tek oyunculuya world edit" aradığımız cümlelerden bir tanesi. Bende kısa yollar ile nasıl olacağını anlattım. Bize gereken dosyalara VirüsTotal ekleme gereği duymadım. Zaten paylaşılan forumlar güvenli. Fakat uyarı verebilir. Sebebi yabancı bir ülke olmasıdır.

WorldEditWrapper:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LiteLoader:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2 dosyayı da indirdik. Şimdi başlayalım :)

1. LiteLoader'i açıyoruz.
  2. Sonra OK veya Run'a basıyoruz.
  3. Tekrar OK'a basıyoruz.
  4. LiteLoader ile işimiz bitti. Silebilirsiniz.
  5. "%appdata%> Roaming > .minecraft" dosyasına giriyoruz.
  6. Sonra ".minecraft" dosyasının içerisine "mods" adlı bir klasör oluşturuyoruz. Eğer var ise oluşturmaya gerek yok.
  7. Sonra açtığımız veya var olan "mods" klasörüne WorldEditWrapper'i atıyoruz.
  8. Oyuna giriyoruz yani Minecraft'a...
  9. Sonra profilinizi "1.7.10-LiteLoader 1.7.10" adlı versiyona çeviriyoruz. Sonra oyuna giriş yapıyoruz.
  10. Giriş yaptıktan sonra herhangi bir dünyaya girerek tahta baltayı alarak ve World Edit komutlarını kullanarak artık işinize başlayabilirsiniz.
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim. Yakında süper konular ile sizlerle olacağım. İyi forumlar!

yaaa abi olmuyo yaaa bende //wand yazıyom tahta balta gelmiyo bunlar kandırmıslar beee

yaaa abi olmuyo yaaa bende //wand yazıyom tahta balta gelmiyo bunlar kandırmıslar beee
Merhaba kardeşim,
Acaba oyununa 1.7.10 Lite Loader yükledin de mi girdin? Kontrol et ve öyle kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl