Çözüldü 1.21.4 Türkçe BedWars Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndreAres

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
AresAndre
Merhaba, ben hub sunucu açmaya çalışıyorum ve survival'ı kurdum şimdi ise bedwars kurucam ama bedwars'ın 1.21.4'e uygun türkçe bedwars plugini(türkçe olmak zorunda değil içindende çevirilebilir olabilir) arıyorum ama bulamıyorum bu konuda yardım edecek veya bilgisi olan var mı? Araştırdığım kadarıyla genelde bu pluginler 1.8 gibi sürümlere uygun oluyor.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
son sürüme kadar desteği bulunmakta. Mesaj dosyalarını Türkçeye çevirerek kullanabilirsiniz :)

Öncelikle geri bildirim için teşekkürler ancak craftrise, sonoyuncu'dakine benzer bir plugin var mıdır?
Bahsettiğiniz Eklenti özel yazılım oldugu için aynısı yapmak bütce ister. Alternatif.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücretsiz.
Ücretli
Ücretli

Bahsettiğiniz Eklenti özel yazılım oldugu için aynısı yapmak bütce ister. Alternatif.

Ücretsiz.
Ücretli
Ücretli
Cevabınız için teşekkürler ama ücretsiz olan plugin 1.21.4 sürümü için çalışmıyor başka ücretsiz plugin var mıdır?

Tam olarak o tarzda bir eklenti yok farklı eklentileri birbiri ile kullanarak yapabilirsiniz. Örneğin deluxemenu ile menüleri ayarlar(market ve kozmetik vb) uyumlu bir kozmetik plugini ile kozmetikler ekleme yapabilirsiniz.

Tam olarak o tarzda bir eklenti yok farklı eklentileri birbiri ile kullanarak yapabilirsiniz. Örneğin deluxemenu ile menüleri ayarlar(market ve kozmetik vb) uyumlu bir kozmetik plugini ile kozmetikler ekleme yapabilirsiniz.
Tamam teşekkürler ancak giriş mesajı vesayre ayarlıyabileceğim ayrı bir plugin veya skript var mıdır?

Tamam teşekkürler ancak giriş mesajı vesayre ayarlıyabileceğim ayrı bir plugin veya skript var mıdır?
Tam olarak ne için anlayamadım. Sunucuya girerken vs için mi yoksa bedwarsta oyuna girerken vs için mi

Tam olarak istediğiniz tarzda olan bir eklenti maalesef bilmiyorum. Özel olarak yaptırmanız gerekebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl