Sunucumda şu anda Vulcan ve Grimac hile koruma eklentileri aktif olarak çalışıyor. Ancak Vulcan için üç farklı config dosyası denememe rağmen, hepsi oldukça agresif bir şekilde davranıyor. Normal bir oyuncu yalnızca yürürken veya sıradan bir şekilde mob keserken bile oyundan atılabiliyor. Bu sorunları çözmek için Vulcan’ın config ayarlarını optimize etmeye çalıştım, ancak istediğim sonucu elde edemedim.
Ayrıca ChestESP gibi hileleri de engellemek istiyorum. Vulcan ve Grimac için mevcut config dosyası hakkında yardıma ihtiyacım var. alternatif bir hile koruma eklentisi önerisinde de bulunabilirsiniz.
Denediğim config dosyaları
Ayrıca ChestESP gibi hileleri de engellemek istiyorum. Vulcan ve Grimac için mevcut config dosyası hakkında yardıma ihtiyacım var. alternatif bir hile koruma eklentisi önerisinde de bulunabilirsiniz.
Denediğim config dosyaları
- Vulcan Anti-Cheat Configuration:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Vulcan Config - Ph4ntom Series:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Supreme Grim Anticheat Configuration: