Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldü1.21.11'deki yapıları 26.1.1 sürümüne taşıma
Merhaba; fabric 1.21.11 sürümünde survival oynuyorum, yaptığım buildleri nasıl 26.1.1 sürümüne aktarabilirim ? farklı bir seedle yeni dünya açacağım, açtığım dünyaya eski sürümdeki yapılarımı nasıl aktarabilirim ?
Litematica Modunu Kullanarak yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum eski harıtama giriyorum şema oluşturuyorum dünyayı değiştirdim zaman zaten komutları girince onlarda geliyor zaten