Çözüldü 1.21.1 plugin yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efs2112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 283
  • Etiketler Etiketler
    menu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efs2112

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
5
Minecraft
Efs2112

Discord:

efspasha

Eskiden deluxemenus kullanırdım ama dev buildler dahil hiçbirimi 1 21 de çalıştıramadım,deluxe menus gibi ve itemsadder guilerinde kullanabileceğim bir menu plugini lazım,papi desteği de olsun,hangi plugini önerirsiniz

deluxemenus son dev buildleri 1.21.4'e kadar destekliyor, aldığın hatayı atar mısın

DeluxeMenu'nun çalışmama sebebi sürüm uyumsuzluğu değil attığınız plugin JAR'ının bozuk olması, ve bu bozuk jar problemi sadece deluxemenu'de değil sunucunuzdaki viaversion ve birkaç eklentide daha oluşmuş, Bozuk jarları silip birdaha indirin sonra sunucuya atın, hala aynı hata oluyorsa bu jarları sunucunuza nasıl atıyorsunuz onu bilmemiz lazım, örneğin FTP'den atıyorsanız FTP sorunu da olabilir.
Ayrıca Spigot yerine Paper kullanmalısınız.

paper kullanamam maalesef spigot üzerinden yapıcam eğer deluxe menus olmaz diyorsan ne kullanayım

DeluxeMenu oluyor şuan ama sunucunuzda deluxemenu ve birkaç eklentiyi daha etkileyen bozuk jar sorununuz mevcut onu çözmeniz gerekiyor, çünkü bu sorun ilerde farklı pluginleri de etkileyebilir. İlla deluxemenuyu kaldırmak istiyorsan zMenu eklentisini deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl