Çözüldü 1.21.1 Fabric sunucusu çöküyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kadirizm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadirizm

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
20

Discord:

kadirizm_

300 küsür mod var sürekli çöküyordu 10 modu tespit edip çıkardım şuanda garip hata mesajları alıyorum. Oyunu kendi bilgisayarımda açmamda sorun yok ama sunucu nedense çöküyor.

Kod:
[main/ERROR]: Minecraft has crashed!

net.fabricmc.loader.impl.FormattedException: java.lang.BootstrapMethodError: java.lang.RuntimeException: Mixin transformation of net.minecraft.class_1661 failed

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba,
Sunucunun çökme sebebi modlardan biri veya birkaçının 1.21.1 + Fabric ile uyumsuz olması. “Mixin failed” hatası doğrudan mod uyumsuzluğunu gösterir.
Tüm modları kapatıp sunucuyu çalıştırın; sorun düzeliyorsa modlardan kaynaklıdır. Modları küçük gruplar hâlinde tekrar ekleyerek hatalı modu tespit edebilirsiniz. Ayrıca log dosyasında hangi modun hata verdiği açıkça görünecektir. ( Ve burada 300 mod ne 😅)

Merhaba,
Sunucunun çökme sebebi modlardan biri veya birkaçının 1.21.1 + Fabric ile uyumsuz olması. “Mixin failed” hatası doğrudan mod uyumsuzluğunu gösterir.
Tüm modları kapatıp sunucuyu çalıştırın; sorun düzeliyorsa modlardan kaynaklıdır. Modları küçük gruplar hâlinde tekrar ekleyerek hatalı modu tespit edebilirsiniz. Ayrıca log dosyasında hangi modun hata verdiği açıkça görünecektir. ( Ve burada 300 mod ne 😅)
Zaten modsuz çalışıyordu ekleyince olan oldu. Sanırsam sorun herhangi bir client-side moddan kaynaklı keşke onları ayırsaydım.

Modları tek tek ekleyip test edin Modları teker teker ya da küçük gruplar hâlinde yükleyerek hangisinin soruna yol açtığını tespit edin. Özellikle modların 1.21.1 + Fabric ile uyumlu olduğundan emin olun.
Zaten modsuz çalışıyordu ekleyince olan oldu. Sanırsam sorun herhangi bir client-side moddan kaynaklı keşke onları ayırsaydım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl