Bulundu 1.20 Ve 1.21.4 Arası En İyi AC Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

1.20 Ve 1.21.4 Arası En İyi AC Tavsiyesi Arıyorum Sunucum İçin Ücretli Ücretsiz Farketmez GRİMAC Harici Lazım

Ücretli olarak Vulcan veya Spartan önerebilirim.

Yeni sunucu açacaksan Vulcan + GrimAC ikilisi uygun fiyatlı ve etkili bir koruma sağlar. Kitlen büyüdüyse ve bütçen varsa Polar gibi premium bir korumaya geçebilirsin.

1.20 Ve 1.21.4 Arası En İyi AC Tavsiyesi Arıyorum Sunucum İçin Ücretli Ücretsiz Farketmez GRİMAC Harici Lazım
Mevcut piyasanın en çok kullanılanı vulcandır. BYB üstünde satılan ücretli konfigi ile alıp kullanırsanız çoğu hileyi engellersiniz. Vulcanın bazı açık taraflarını ise grimac kapatır. Özel bir kullanmama sebebiniz yok ise grimac kullanın. Discordlarında destek alarak çok sağlam configler elde edebilirsiniz. Grimac harici vulcan ile tam uyumlu çalışabilen hile koruması pek görmedim.

Sağlam configler ile Vulcan ve GrimAC çoğunlukla işinizi görür ama tek başına bazı durumlarda yetersiz kalabiliyorlar, beraber kullanacaksanız çakışmaması için configi ayarlamanız lazım antihile camiasında jarları dümdüz atayım bitsin mantığı olmaz. iki eklentinin de discordlarında yardım alabilirsiniz bu konular hakkında. Pahalı fakat en üst seviye antihile için Polar önerebilirim, Spartan'dan uzak durun.

Yüksek oyunculu bir sunucuysanız Polar önerebilirim aylık ödemeya yapıyorsunuz ama hakkını alıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl