1.20.6 MC 1-20 Kişilik Ağırlıkta Sunucu Sağlayıcısı Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan17gg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.010
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın yetkili dostlarım konuyu kapatır mısınız alacağım cevabı almış bulunmaktayım.

Sayın yetkili dostlarım konuyu kapatır mısınız alacağım cevabı almış bulunmaktayım.
Türk Hosting önermiyorum alacak olursanız BloomHost önerebilirim zira beğenmezseniz paranızı kartınıza 3 gün içerisinde iade ediyorlar. (bkz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

Not: Yurt Dışında olacağı için gecikme biraz yüksek olabilir. (İstanbul - Türknet'ten Almanya sunucusu için ortalama 50MS)

Merhaba,

Özel arayüzümüz mevcut ancak şu an yalnızca Xeon E5-2699v4 ile hizmet veriyoruz gamepanelde, sonraki ay Ryzen 9 7950X serisi işlemcilerimiz de gamepanel stoklarına eklenecek.

Ekli dosyayı görüntüle 241299
AMD Ryzen işlemcili pterodactly panel geldiğinde beni etiketlermisiniz? Satın almayı düşünüyorum. Birde paylaşımı host oluyor değil mi?

AMD Ryzen işlemcili pterodactly panel geldiğinde beni etiketlermisiniz? Satın almayı düşünüyorum. Birde paylaşımı host oluyor değil mi?
Merhaba,

Discord sunucumuza katılarak yeni gelecek olan stoklardan anında haberdar olabilirsiniz. Gamepanel seçeneklerimizde herhangi bir koruma almadığınız taktirde hizmetiniz paylaşımlı IP adresi üzerinden yönetilir ancak sunucu kaynaklarınız tamamen size özeldir.

Discord ->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl