Selimakoguz
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 41
- Minecraft
- SelimSpeedy
Discord:
seliminyo
seliminyo
jonessocute
jonessocute
SuperiorSkyblock2 Daha iyi (kendi fikrim)Arkadaşlar bu sürüm için hangi plugini önerirsiniz?
Iridium, Superior skyblock hangisi daha düzgün ve kaliteli.
Aynı zamanda skyblock için gerekli olduğunu düşündüğünüz pluginleri de belirtirseniz sevinirim.
seliminyo
SuperiorSkyblock2 Daha iyi (kendi fikrim)
seliminyo
hastebin.skyra.pw/ Buraya yükleyip geri atar mısın?
seliminyo
Java 21 yüklü şuan da, önceden 22 ile de denemiştim çalışmamıştıSürüm hatası alıyorsunuz java kaç kullanıyosunuz?
seliminyo
1.20.1 desteklemiyormuş Superior Skyblock direkt. 1.20.4'de de denedim sonuç aynı o da hybrid (forge+bukkit) desteklemediği için çalışmadı yine. BSkyblock kullanacağımjava 17 ile dener misin?
atazenith
Sunucum 1.20.6 SuperiorSkyblock2 Kullanıyorum her hangi bir sorun yok? ve Java 21 Kurulu1.20.1 desteklemiyormuş Superior Skyblock direkt. 1.20.4'de de denedim sonuç aynı o da hybrid (forge+bukkit) desteklemediği için çalışmadı yine. BSkyblock kullanacağım
seliminyo
Hybrid kullandığımı söyledim, değil mi. Bunla alakalı diye düşünüyorum ondan çalışmıyordurSunucum 1.20.6 SuperiorSkyblock2 Kullanıyorum her hangi bir sorun yok? ve Java 21 Kurulu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!