Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konunuzu gördüğümde sunucunuzun sistemlerinden etkilenmek ve hayran kalmak isterdim fakat Türkçeleştirilmiş Hyronic Skyblock dışında bir şey göremiyorum. Sunucumuz geliştirilme aşamasında olduğu için eksiklikler var demişsiniz, sanırım geliştirme derken Türkçeleştirmeden bahsediyorsunuz... Ayrıca arada sunucuyu geliştirebilecek yorumlara garip cevaplar verilmiş gibi duruyor, her yorumu dikkate alın derim. Tavsiye kısmına gelirsek sadece Hyronic paketini kullanarak pek bir yere gelemezsiniz, bunu yapan 1-2 sunucu daha vardı ve şu an onlardan iz bile yok. - Bu arada sizi tebrik ediyorum, Türkçeleştirmişsiniz. Onlarda Türkçe bile değildi. - Forumda dolaşın, olmayan sistemler geliştirmeye çalışın. Sanırım ekip biraz amatör fakat bu gelişime engel değil. En kötü ihtimal yine BBB üzerinden birkaç içerik alıp birleştirin... Sadece Hyronic'e bağlı kalmayın, tutunamazsınız.

Merhaba, Hyronic açısından birçok yorum aldık, ancak sunucumuzun kalitesini belirleyen şey hazır stok paket kullanıp kullanmamamız değil. Sunucumuzun başlangıcında bazı amatör hatalar yaptık, farkındayız. Ancak tüm sorunları çözdük ve sürekli güncellemeler yapıyoruz. Hazır paket kullanmamızın sebebi özel olarak hazırlanmış paketimizin taban sürümünün düşük olması ve özel gui olmamasıydı. GUI'nin kısa sürede geliştirilmesi zor olduğundan dolayı hazır bir paket tercih ettik. Ayrıca, Hyronic üzerinde önemli değişiklikler yaptık. Zaten piyasada kullanışlı eklentiler sınırlı sayıdadır ve Hyronic'te kullanılan eklentilerde bir sorun görmedim, bu yüzden değiştirmeyi düşünmedim.

Hazır paket, yapay zeka logo yanında 6000 Türk Lirası nakit ödülden bahsetmek? Bilemedim... o kadar parayı dağıtmak yerine (vereceğinizi sanmıyorum) sunucunuza harcayabilirdiniz diye düşünüyorum. bol şans.
Logo teslim edilene kadar bizimde haberimiz yoktu ai ile yapıldığından. Yakında logomuz ve tasarımlarımız değişecektir.

Konu tasarımı gayet güzel duruyor fakat oyununun içine girince sanki biraz karmaşık bir yapı var başarılar

Logo teslim edilene kadar bizimde haberimiz yoktu ai ile yapıldığından. Yakında logomuz ve tasarımlarımız değişecektir.
Eğer para ödeyip ai logo teslim aldıysanız hemen bu kişiye kara liste açmanızı öneririm. Yoksa sizi tokatladığı gibi diğer insanları da tokatlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl