propiece02
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Propiece02
Discord:
Ba.tuhan
- Minecraft Sunucu Adresi
- oyna.craftlumi.site
- Sunucu Sürümü
- 1.20.1 ve üzeri
- Sunucu Slotu
- 100
- Sunucu Türü
- TrapPvP blockroll
- Zorluk Seviyesi
- zor
Selamlar MC-TR ailesi!
Yaklaşık 2-3 aydır arkada hummalı bir şekilde üzerinde çalıştığımız sunucumuz CraftLumi sonunda açıldı. Öyle klişe sistemlerle değil, oyuncuların cidden eğleneceği mantıkla bir şeyler ortaya koymaya çalıştık.
En önemlisi de sunucuyu "ben yaptım oldu" kafasıyla değil, Discord'da açtığımız oylamalarla direkt sizlerin isteklerine göre şekillendiriyoruz.
TrapPvPBildiğiniz klasik, kemik TrapPvP keyfi. Sürümü güncel tuttuk (1.20.1), optimizasyonunu yağ gibi yaptık. Sürekli yeni güncellemeler ve arena düzenlemeleriyle canlı tutuyoruz.
BlockRoll (Tamamen Bizim Yapımımız!)Pillar modunu severler bilir, biz o mantığı alıp biraz evrimleştirdik.
Açılışa özel ufak bir jest yapalım dedik. Sunucu 20 aktifi gördüğü an BlockRoll modunda turnuva başlatıyoruz.
Yaklaşık 2-3 aydır arkada hummalı bir şekilde üzerinde çalıştığımız sunucumuz CraftLumi sonunda açıldı. Öyle klişe sistemlerle değil, oyuncuların cidden eğleneceği mantıkla bir şeyler ortaya koymaya çalıştık.
En önemlisi de sunucuyu "ben yaptım oldu" kafasıyla değil, Discord'da açtığımız oylamalarla direkt sizlerin isteklerine göre şekillendiriyoruz.
- 6 kişilik maçlar dönüyor.
- Herkesin kendine ait 3x3'lük bir platformu var.
- Platformun ortasındaki butona 3 saniyede bir basıp rastgele item düşürüyorsunuz.
- Olay tamamen rakipleri aşağı atıp son hayatta kalan olmak. Baya sarıyor, girip bir deneyin derim.
Açılışa özel ufak bir jest yapalım dedik. Sunucu 20 aktifi gördüğü an BlockRoll modunda turnuva başlatıyoruz.- 1., 2., 3., 4. ve 5. olan arkadaşlara direkt Site Kredisi vereceğiz. Detayları sitemizden veya Discord'dan takip edebilirsiniz.
- IP: oyna.craftlumi.com.tr
- Site: craftlumi.site
- Sürüm: 1.20.1
- Donanım: 24 GB RAM / 12 Çekirdek İşlemci (Kasma/lag yaşanmaması için makineyi sağlam tuttuk)