Çözüldü 1-2 Tanecik Sorun/bug

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HakanPatron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 602
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakanPatron

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Merhabalar Sayın MC-TR forumunu üyeleri ve yetkilileri benim açıcak olduğum sunucuda bazı buglar veya eksiklikler var bunları acaba nasıl düzeltebiliriz hemen sorunlarımı dile getiriyorum

Ya bende başka bir dünyaya gidince malzemeler hep repair oluyor kullandığın plugin multiverse eksik plugin filan yok Hatta bunu ekran görüntüleri ile destekleyim

2019-01-18_12.53.01.png
2019-01-18_12.53.10.png

İkinci sorun
Bu ben şimdi başka birinin adasını gidiyorum ordaki düşen itemleri alabiliyorum o adalarda ölüyorum mesale adam market yaptım diyo gelin diyo is warp * biz gidiyoz adamın adasına adam lav koymuş ölüyoz başka adalarda hasar almayı nasıl kapatıcaz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ya bide benim kendi adamda creeper patlayınca birşey olmuyor sadece can gidiyo biryerler patlamıyor bunu nasıl yapıcaz ve ayrıca adadaki misafirlere moblar saldırıyo bunu nasıl yapıcaz?

Son düzenleme:
Skriptlerini atar mısın?

Creeper sorununu anlamadım creeper patlayınca blokların patlamasınımı istiyorsunuz?
eğer öyleyse essentialsın configinde
creeper-explosion: false
creeper-playerdamage: false
creeper-blockdamage: false
bölümlerini bulup hepsini burdaki gibi false yapman lazım
Ayrıca o ölme falan normal sanırsam onu engellemek için askyblockta herkese god verebilirsin onun dışında başka çözümü varsa bilmiyorum

Peki şu adamların adasına gidip hasar almayı onlarım moblarından hasar almayı ve dünya değişince ekipmanların repair olmamasını nasıl kapatıcaz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Soru güncel yardımlarınız bekleniyor

Son düzenleme:
ASkyblocktan
resetinventory: true < false yap
çözülür.

Permlerini kontrol et.

Birinci sorunun çözülebilmesi için plugin listesini atman gerek. Çünkü dünyaların arası geçişte itemlerin repairlenmesi bana saçma geldi belki de bir plugin yapıyordur.

İkinci soruna gelirsek;
ASkyBlock config.yml 'de
Kod:
allowcreeperdamage: false
allowtntdamage: false
Bu şekilde ayarlayın.

Eğer işe yaramazsa skriptle çözebiliriz.
#WolvSK gerektirir.
Kod:
on damage:
    victim is player
    if asb (asb owner of island at location of victim)'s team members is not victim:
        cancel event

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl