[1.19.x] TripleMC | 6 yeni dünya | 30+ yeni maden | 100+ yeni mob | 1500+ yeni eşya | maden tarımı | silah~mermi | airdrop | nükleer bombalar

djarda2

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
48
Minecraft
djarda2

Discord:

djarda2

4iwnvfj.png

9tdbhy4.png

itusymc.png

twabv37.png

foto1x.png

2023-06-07_04.31.03.png

foto9.png

foto10.png

foto2.png

foto3.png
foto1follow.png
foto4.png

foto8.png

foto6.png
foto7.png

foto12.png

foto11.png
foto5.png

Ekli dosyalar

• TR1.png
    TR1.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 458
  • TR2.png
    TR2.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 453
  • TR3.png
    TR3.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 125
  • TR3.png
    TR3.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 466
  • TR4.png
    TR4.png
    129,3 KB · Görüntüleme: 428
Son düzenleme:
Sunucuya girdiğim dakikadan itibaren, yapmam gereken şeyi anlamadım normal bir survival sunucusu gibi değil menüler ve diğer tasarımlar hiç hoşuma gitmedi geliştirilmesi, belki de basitleştirilmesi gerekiyor. Genel olarak yapılmak istenen güzel yapılabildiğini zannetmiyorum. Başarılar.

Sunucuya girdiğim dakikadan itibaren, yapmam gereken şeyi anlamadım normal bir survival sunucusu gibi değil menüler ve diğer tasarımlar hiç hoşuma gitmedi geliştirilmesi, belki de basitleştirilmesi gerekiyor. Genel olarak yapılmak istenen güzel yapılabildiğini zannetmiyorum. Başarılar.
merhaba şu an sunucudaki eğitim yenilenmiş durumdadır ve yeni başlayanların daha anlayabileceği bir hale gelmiştir.

sunucu bakıma alınmıştır harita yenilenecektir

sunucudaki ilk güncelleme
1. maden oranları düzenlendi
2. yapılar eklendi
3. yeni moblar eklendi
detayları oyunda fark edebilirsiniz

Çok hoş sunucu. Tekdüze birbirinin aynısı hazır paket sunuculardan sıkıldıysanız öneririm. Silah sistemi, 300 e yakın yeni item, hexxit benzeri yapılar, yeni moblari, yeni dünyalar ile bol bol vakit harcatır. Ancak ben yenilik değil, sadelik istiyorum, klasik olsun kafasındaysanız; bazı sistemler kafa karıştırıcı gelebilir. Sunucu yeni başlayanlara hardcore deneyim veriyor. Bence Türk towny sunucuları arasında en kendine has olanı.

Gelirseniz SPQR townuna beklerim :)

Başarılar güzel gözüküyor

Sunucuda 2 saatimi harcadım ve şimdiye kadar geçirdiğim en eğlenceli 2 saatlerden birisiydi. Konuda anlatıldığı gibi gerçekten çok fazla yenilik var, bunları keşfetmeye dalmışken hiç beklemediğim "şakalar" ile karşılaştım. Ancak çok fazla yenilik olduğu için bir süre sonra ne yapacağımı bilemedim. Açıkcası oturup bir base kurma istediği gelmedi hiç. Onun yerine elime ne geçtiyse önümdeki yapılara daldım. En son demir kazarken mağaradan korkunçlu kadın çığlığı duydum, travmamı atlattıktan sonra tekrar oynamayı düşünebilirim

Özellikle banner ve konu tasarımı olmamış, sistemler hoşuma gitti. başarılar dilerim.

reklam panosunda gördüm sistemler hoşuma gitti yanlzı konu tasarımını ve oyun içi tasarımı biraz gleiştirebilirsiniz

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl