Çözüldü 1.19.4 towny sunucusuna 1.16.5 girmesini sağlamak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Henzy98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Henzy98

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
Henzy98

Discord:

henzy98

Çoğu plugin 1.17.1 sürümünü bile desteklemediği için sunucuda birçok sorun yaşıyordum. Bu yüzden sunucuyu mecburen 1.19.4 sürümüne yükseltmek zorunda kaldım. Ancak şimdi de 1.16.5 sürümünü kullanan oyuncular sunucuya giriş yapamıyor. Sürüm farkları ve katman sisteminden dolayı sorunlar oluşuyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Çoğu plugin 1.17.1 sürümünü bile desteklemediği için sunucuda birçok sorun yaşıyordum. Bu yüzden sunucuyu mecburen 1.19.4 sürümüne yükseltmek zorunda kaldım. Ancak şimdi de 1.16.5 sürümünü kullanan oyuncular sunucuya giriş yapamıyor. Sürüm farkları ve katman sisteminden dolayı sorunlar oluşuyor. Bu durumu nasıl çözebilirim?
Merhaba
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adlı eklentiyi kurarsanız sorun ortadan kalkacaktır

1.19.4 towny mapinde - chunklar var 1.16.5 oyuncuları girince ne olucak ?
Bir fikrim yok test etmen lazım plugini kur ve 1.16.5 de sunucuya gir muhtemelen sorun yaratmaz ana 1.19 da olan şeyler 1.16 de düzgün gözükmez

Bir fikrim yok test etmen lazım plugini kur ve 1.16.5 de sunucuya gir muhtemelen sorun yaratmaz ana 1.19 da olan şeyler 1.16 de düzgün gözükmez
1745362564586.webp

bu şekilde havada kalıyoruz şimid 1.19.4 oyuncuları -lere inerken 1.16.5ler inemeyecek bu baya sıkıntı

Herhangibi çözümü yok sanırsam maalesef
hocam earth world map sitesinden 1500 boyutundakini indirmek istiyorum ancak 1.19.4 versiyonundaki dosya 7ziple bile açılmıyor hata veriyor başka indirebileceğim seçenek varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl