Sol Reklam

Çözüldü 1.19.4 BungeeCord Ping Problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mRLex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 581
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mRLex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Puanlar
6.270
Merhaba benim bir survival sunucum var. Bungeecord ile çalıştırdığımda dünyalar arası ışınlanmada ve ilk girişte pingler 500-1000 oluyor. BungeeCord kullanmadan çalıştırdığımda pingler 30-40 arası oluyor ve herhangi bir ping artışısı söz konusu olmuyor.

CPU i9 10920 6CPU
RAM 16GB

Sunucunuzda lpx ilr spigotguard gibi çakışacak eklentiler bulunuyor mu

Evet lpx ve bungeeguard kullanıyorum

Tam emin değilim ama bir bungeeguardı deneyip test edebilirmisiniz olmazda bungeecord yerine waterfall veya diğer forkları kullanın

Tam emin değilim ama bir bungeeguardı deneyip test edebilirmisiniz olmazda bungeecord yerine waterfall veya diğer forkları kullanın
Dün geceden beri testler yapıyorum waterfall ve bungeecordun eski sürümlerini deneyerek kurulum yaptım ve test ettim sonuç halen aynıydı anlamadım

Kaldırıp denedim sonuç halen aynı

Hep bungeecord taraflı düşünmüştüm survivaldan bir kaç eklentiyi kaldırdım ve sorun gözükmüyor

Sorun halen devam ediyor survivalda bütün pluginleri tek tek çıkartıp denedim sorunun essentials kaynaklı olduğunu anladım BungeeCord kurulu olmadığı zaman hiç bir sıkıntı olmuyor ancak BungeeCord kurulu olduğu zaman essentialsda sorun çıkıyor ve her ışınlanmada ping artıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!