NADXIWA
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 30
- Minecraft
- NADXIWA
Discord:
nadxiwa
nadxiwa
whiskeytr
Purpur tabi ki, iyi oyunlar.Merhaba 1.19.1 için en iyi fork nedir istediklerim performans ve optimize açısından iyi olması.
nadxiwa
Bende onu kullanıyorum fakat 1.19.1 de MSPT çok yüksek 5-6 arası sadece 1 oyuncuda.Purpur tabi ki, iyi oyunlar.
pufferfishBende onu kullanıyorum fakat 1.19.1 de MSPT çok yüksek 5-6 arası sadece 1 oyuncuda.
nadxiwa
pufferfish+ ve pufferfish(purpur) ile farkları nedir.pufferfish
purpur paperin forkudur optimizasyon amacı yoktur yeni şeyler ekler pufferhish+ ücretli sanırım pufferhish plus ücretlipufferfish+ ve pufferfish(purpur) ile farkları nedir.
nadxiwa
Peki pufferfish yoksa pufferfish+ mi kullanmam lazım daha iyi optimize için.purpur paperin forkudur optimizasyon amacı yoktur yeni şeyler ekler
nadxiwa
Yeni sürümlerde peki iyi değil bence 1.8+1.12 arası için onu kullanıyorum.Paper tercih ederim.
1.18.2 ve üstü sunucun varsa pufferfishPeki pufferfish yoksa pufferfish+ mi kullanmam lazım daha iyi optimize için.
Bir sürü 1.16.5 üstü Server için kurdum sorunsuz çalışıyorYeni sürümlerde peki iyi değil bence 1.8+1.12 arası için onu kullanıyorum.
mrtyncr
ByFate#0644
Benim sana önerim velocity kullanman şuan 1.19 için en iyi fork olabilir.
purpur paperin forkudur optimizasyon amacı yoktur yeni şeyler ekler pufferhish+ ücretli sanırım pufferhish plus ücretli
1. Velocity Fork değildir proxydir.1.18.2 ve üstü sunucun varsa pufferfish
indirin pufferhish plus ücretli
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!