6/7 oyna.dedenw.com 1.19 - 1.21.11 / KENDİNE ÖZEL SAVAŞ SİSTEMİ, ANTİ GRIEF SİSTEMİ, GÖREVLER VE DAHA FAZLASI / DEDEYLE MACERAYA ÇIKIN

dedenetwork

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Minecraft
Coolio01

Discord:

heyetcoolio

Minecraft Sunucu Adresi
oyna.dedenw.com
Sunucu Sürümü
1.19-1.21.11
Sunucu Slotu
200
Sunucu Türü
Towny
Zorluk Seviyesi
Orta
DedeNetwork Towny – III. SEZON BAŞLADI
11 Temmuz 2026 günü heyecanla başlayan sezonda sende yerini al!

standard (2).gif

Konumuz buradan başlıyor..​

turuncu - giriş.webp
turuncu - sistemler.webp
turuncu - görseller.webp

6.webp
2.webp
1.webp
3.webp
7 dakikalık web sayfası
8.webp

Son düzenleme:
Sizlerden gelen geri bildirimler doğrultusunda, sunucumuzda birçok geliştirme yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. ️

1.21 sürümleriyle birlikte artık daha stabil, daha eğlenceli ve daha yenilikçi bir deneyim sizi bekliyor!
IP adresimizi girerek sunucumuza hemen katılabilir, bu gelişmeleri yerinde deneyimleyebilirsiniz.

Sunucu hoş olmuş dünya haritası boyutunu söyleye bilirmisiniz ek olarak sunucu ismi çok güzelmiş

Sunucu hoş olmuş dünya haritası boyutunu söyleye bilirmisiniz ek olarak sunucu ismi çok güzelmiş
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Kullandığımız harita, harita yapımcısının verdiği bilgilere göre 1:750 ölçeğinde ve 49152 x 24576 blok boyutundadır. Bu genişlik, mevcut oyuncu kitlesi için oldukça yeterli bir alan sunmaktadır.

Elbette oyuncu sayımız arttıkça ve talepler çoğaldıkça, haritamız da buna paralel olarak genişletilecektir.
Bu mesaj Coolio01 tarafından yazıldı.

image.webp

Yavaş yavaş büyümeye devam ediyoruz, bunu hızlandırmak için aramıza katılabilirsiniz !

Minimalist ve hoş durmakta. Başarılar.

Minimalist ve hoş durmakta. Başarılar.
Gerek sunucumuzu gerek tasarımlarımızı yaparken sade ve öz olmasına dikkat ettik. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Gerek sunucumuzu gerek tasarımlarımızı yaparken sade ve öz olmasına dikkat ettik. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
Rica ederimm, başarılarr ✨

Buradaki fotoğrafların shaderla uyumu cidden hoş olmuş dede bey bunu beğendim sistemlerde klasik depo çiftçi gibi şeyleri yazmak yerine farklı sistemleriniz varsa onları eklemek bütün oyuncular için daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum

Buradaki fotoğrafların shaderla uyumu cidden hoş olmuş dede bey bunu beğendim sistemlerde klasik depo çiftçi gibi şeyleri yazmak yerine farklı sistemleriniz varsa onları eklemek bütün oyuncular için daha dikkat çekici olur diye düşünüyorum
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Fikirlerinizi değerlendirmeye almış bulunmaktayız. 😊

denediğim en kaliteli fakat bilinmeyen bir sunucu umarım daha iyi yerlere gelirsiniz

denediğim en kaliteli fakat bilinmeyen bir sunucu umarım daha iyi yerlere gelirsiniz
Değerli yorumunuz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Emekten çok popülaritenin takip edildiği bu sektörde ayakta durmaya çalışıyor, Minecraft Türkiye kitlesine içeriği ve duruşuyla prestij katacak projeler üretmek için çaba harcıyoruz.
Piyasaya göre oldukça genç ve dinamik bir ekibe sahibiz. Ekibimizdeki en alt rütbeden en üst rütbeye kadar tüm arkadaşlarımız, bu işi sadece basit bir Minecraft sunucusundan ziyade değerli bir proje olarak görüyor ve yaklaşıyor.
Sunucumuzu açtığımız günden beri çeşitli iftiralara ve karalamalara maruz kalsak da doğruyu gören insanların olduğunu biliyoruz. Sizin gibi kıymetli oyunculardan gelen bu tür destekleyici dönüşleri gördükçe motivasyonumuzu katlayarak yolumuza devam ediyoruz.

Destekleriniz ve güzel dilekleriniz bizim için gerçekten çok kıymetli.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl